BÜYÜKŞEHİR’DE 2. TAŞKIN GÜNGÖR DÖNEMİ

2014-2015 Futbol Sezonu’nda Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u çalıştıracak olan teknik patron belli oldu.

13 Haziran 2014 Cuma 08:07
BÜYÜKŞEHİR’DE 2. TAŞKIN GÜNGÖR DÖNEMİ
2014-2015 Futbol Sezonu’nda Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u çalıştıracak olan teknik patron belli oldu. Kulüp yönetimi, Taşkın Güngör’le her konuda anlaştı. Taşkın Güngör, dün Büyükşehir Belediyespor Tesisleri’ne gelerek kulüp yöneticileriyle görüştü. Daha önce prensipte anlaşıldığı bilinen Taşkın Güngör, takımın başına geçmesi için her konuda ikna edildi.
14 Haziran’da yapılacak olan Genel Kurul öncesi Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da teknik patron sürprizi yaşandı. Kulüp yöneticilerinin daha önce görüşerek prensipte anlaştıkları Taşkın Güngör, yeniden takımın başına geçmeye karar verdi. Güngör, yapılan görüşmeler sonucunda dün Erzurum’a gelerek ayağının tozuyla kulüp tesislerine gitti. Burada Kulüp Başkanı Saim Özakalın’la bir araya gelen Taşkın Güngör, yeni sezonda takıma şampiyonluk taahhüdünde bulundu.
Öte yandan Erzurum’a geldiği sadece kulüp yöneticileri tarafından bilinen Taşkın Güngör konusunda taraftarın tepkisi ise, merak ediliyor. Geçtiğimiz yıl takımın başında olan Taşkın Güngör’ün, söz konusu sezonda elde edilen başarısızlığa rağmen yeniden takımın başına getirilmesinin nasıl bir reaksiyona neden olacağı merak ediliyor. 

Editör

Son Güncelleme: 13.06.2014 08:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.