BÜYÜKŞEHİR TONBALIĞI AVINA ÇIKTI

Üst üste aldığı iki galibiyetle play off için umutlarını yeşerten ancak son iki haftada dört puan kaybeden Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda oynayacağı Çanakkale Dardanelspor'u mağlup edip, yeniden play off için iddialı konuma gelmek istiyor. Zorlu maçı Hüseyin Altıntaş yönetecek.

07 Nisan 2012 Cumartesi 14:41
BÜYÜKŞEHİR TONBALIĞI AVINA ÇIKTI
Yarın deplasmanda Çanakkale Dardanelspor ile karşı karşıya gelecek olan Büyükşehir Belediyespor, zorlu maça mutlak üç puan parolası ile gitti. Ligde üst üste beş galibiyet aldıktan sonra iddialı bir konuma gelen, ancak daha sonra Tekirova'ya mağlup olan, ardından da Ankara Demirspor'a bir puan kaptıran Mavi-beyazlı takım, yarın oynayacağı Dardanelspor maçını kazanıp, yeniden play off yolunda iddialı konuma gelmek istiyor. Teknik Patron Faik Demir yönetiminde tüm hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar üç puanı üzerine yapılırken, takım dün Erzurum'da havayolu ile İgstanbul'a giderken, İstanbul'dan Ferubotla Çanakkale'ye geçti. Teknik Patron Faik Demir, oyuncularına maçı kazanmaları durumunda ligde ne kadar iddialı bir konuma geleceklerinin öneminden bahsediyor. Teknik Direktör Faik Demir, "Maçı kazandığımız takdirde play off için iddiamız tüm hızıyla sürecek. Onun için bu maça diğer maçlardan daha farklı bir gözle bakıyoruz ve altı puanlık bir mücadele gözü ile bu karşılaşmaya bakıyoruz" dedi.
MUSTAFA OYNAMIYOR
Büyükşehir Belediyespor'da cezası biten Volkan Serim ile sarı kart cezalısı olduğu için Ankara Demirspor maçında forma giyemeyen Muhammet Eminbayoğlu, yarın oynanacak olan Çanakkale Dardanelspor maçında takımdaki yerini alabilecek. Mavi-beyazlı takımda sarı kart cezalısı olan Mustafa Öztürk il sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Tarık Tekdal ve hepatit-B tedavisi gören Musa Ballı kafilede yer almadı. Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Faik Demir, takım olarak Çanakale Dardanelspor'u yenebilecek güçte olduklarını belirterek, "Hedefimiz bu maçı kazanarak avantajlı konuma gelmek bunu başaracağız" dedi.
ALTINTAŞ YÖNETECEK
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 33. hafta maçlarını yönetecek hakemler de belli oldu. Yarın oynanacak olan zorlu Çanakkale Dardanelspor, Büyükşehir Belediyespor maçında, Hüseyin Altıntaş düdük çalacak. Karşılaşma saat 14.30'da Çanakkale 18 Mart Stadı'nda oynanacak. Ligde 33. Haftada diğer maçları yönetecek hakemler şunlar: Diyarbakır Kayapınar Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği: Murat Saraç, Bursa Nilüferspor-Afyonkarahisarspor: Ali Terzioğlu, Tarsus İdman Yurdu-Siirtspor: Sarperbarış Saka , Ankara Demirspor-Çarşambaspor: Sedat Sert, Tekirova Belediyespor-Aydınspor 1923: Murat Orhan, Beylerbeyi-Pazarspor: Osman Kaya , Araklıspor-Anadolu Üsküdar 1908: Polat Mersin, Sancaktepe Belediyespor-Yimpaş Yozgatspor: Bilal Kunt.

Editör

Son Güncelleme: 07.04.2012 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.