BÜYÜKŞEHİR PLAY OFF'TAN UMUTLU

Altınordu maçından bir puanla dönen Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da gözler Darıca maçına çevrildi. Mavi-beyazlılar play off’tan umutlu.

23 Nisan 2013 Salı 23:59
BÜYÜKŞEHİR PLAY OFF'TAN UMUTLU
Nurullah PALA / Furkan NEHRİ

Erzurum’u Spor Toto 3. Lig’de temsil eden ve gözünü play offa diken Büyükşehir Belediyespor’da Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıkları başladı. Teknik Direktör Taşkın Güngör yönetiminde ligin 33. Haftasında karşılaşacağı Darıca maçına bilenen Mavi-beyazlılar, üç puanla yatıp üç puanla kalkarken, play offtan oldukça umutlu. Ligde şampiyonluğunu ilan eden Altınorduspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak sahadan bir puanla ayrılan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Darıca maçını kazanıp, umutlarını son maça taşımak istiyor.
TARAFTAR PATLAMASI BEKLİYORUZ
Erzurum Büyükşehir Belediyespor, play offa çıkacağına inanırken, Teknik Patron Taşkın Güngör de, oyuncularından büyük bir fadakarlık yapmasını istedi. Altınordu maçında galibiyeti bulacak pozisyonlar bulduklarını ve iyi oynadıklarını belirten Güngör, “Maalesef oynadığımız oyununun karşılığını skor olarak alamadık. Ama yine de bir puan inancımızı ve güvenimizi korumamız açısından iyi oldu. Artık Pazar günü Darıca maçında taraftarımızın desteği ile maçı kazanıp, son haftaya iddialı girmek istiyoruz.  Bunu başaracağız. Biz taraftarımızdan sayısal anlamda bir patlama yapmasını ve tribünleri doldurmasını istiyoruz. İnanıyorum ki, taraftarımız bizi yalnız bırakmayacak ve tribünleri dolduracak” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 24.04.2013 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.