BÜYÜKŞEHİR GELECEĞİN GOLFÇÜLERİNİ YETİŞTİRİYOR

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehirde sporun bütün branşlarına yatırım yapıyor.

admin
admin
10 Ağustos 2016 Çarşamba 14:40
BÜYÜKŞEHİR GELECEĞİN GOLFÇÜLERİNİ YETİŞTİRİYOR
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehirde sporun bütün branşlarına yatırım yapıyor. Kentte golf sporunun yaygınlaşması için çaba harcayan Büyükşehir Belediyesi alanında yetenekli olan antrenörler eşliğinde söz konusu spor branşıyla ilgili altyapı çalışmalarına başladı.
Spor hayatlarına son vererek antrenörlüğe başlayan Hilal Ok ve Fulya Yurt ile antrenör Nüket Gürel birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sportif çalışmaları kapsamında yapılan seçmelerde geleceğin yıldızlarını keşfetti. Erzurum Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yetiştirilen öğrenciler kısa zamanda başarılı olarak 6 ayaklı turnuvada beş kere birincilik elde etti. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile birlikte genç golfçuları tebrik eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilgili spor branşında önemli başarılar elde edeceklerini ifade etti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Vali Azizoğlu ve Başkan Sekmen’e sporcular ve golf sporunda gelinen noktayı anlattı. Daha sonra Başkan Sekmen ve beraberindekiler golf atışı yaptı.
Bu arada Vali Azizoğlu ve Başkan Sekmen, aldıkları eğitimle kısa sürede şampiyon olan sporcular ve teknik heyete çeşitli hediyeler verdi. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.