BÜYÜKŞEHİR GALİBİYETE SEVİNEMİYOR

Aşkale 3 Mart Beldespor’un yaşadığı talihsiz kaza Büyükşehir Belediyespor’u da yıktı. Başkan Mehmet Aydın, yöneticiler ve futbolcular hastanelere koşarken, Pazar’dan alınan farklı galibiyete sevinemediler.

13 Mart 2012 Salı 09:26
BÜYÜKŞEHİR GALİBİYETE SEVİNEMİYOR
Aşkale 3 Mart Beldespor’u taşıyan otobüsün önceki gün Tortum Aksu Kapıda yaşadığı talihsiz kaza Büyükşehir Belediyespor’u da yıktı. Basın Sözcüsü Ufuk Demir, Büyükşehir Belediyespor olarak BAL Liginde mücadele eden ve lider durumda bulunan Aşkalespor’un yaşadığı talihsiz kazanın acısını paylaştıklarını belirterek, talihsiz kazada hayatını kaybeden yönetici Gürol Çobanoğlu içinde taziye dileklerini iletti. Büyükşehir Belediyespor olarak, 3 Mart Beldespor’un trafik kazası yaşamasından büyük bir üzüntü duyduklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Ufuk Demir, “Aşkale 3 Mart Beldespor’a çok üzüldük. Hayatını kaybeden yönetici arkadaşımız Gürol Çobanoğlu’na Allah’tan rahmet kederli ailesine ve tüm Aşkale 3 Mart Beldespor camiası ile Aşkale halkına başsağılığı diliyoruz. Kazada yaralananlara Yüce Allah’tan ise acil şifalar diliyoruz” dedi.
HATAY MESAİSİ BAŞLIYOR
Bu arada Pazar günü kendi sahasında Pazarspor’u bozguna uğratan ve sahadan 4-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılan Büyükşehir Belediyespor’da Hatayspor hazırlıkları bugün başlıyor. Dünü izinli olarak geçiren futbolcular, bugün tesislerde bir araya gelerek, Teknik Patron Faik Demir yönetiminde Hatayspor maçı hazırlıklarına start verecekler. Bu arada Aşkale 3 Mart Beldespor’un talihsiz trafik kazası sonucu futbolcuların yaralanmasına ve yönetici Gürol Çobanoğlu’nun da hayatını kaybetmesinden dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını belirten Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, Aşkale 3 Mart Beldespor’un acısını paylaştıklarını belirttiler.

Editör

Son Güncelleme: 13.03.2012 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.