BÜYÜKŞEHİR BUZ HOKEYİ TAKIMI BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum’u temsil edecek olan Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Minik Takımı, Başkan Ahmet Küçükler’i makamında ziyaret etti.

21 Haziran 2011 Salı 16:41
BÜYÜKŞEHİR BUZ HOKEYİ TAKIMI BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR
Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılmak için Ankara’ya gitmeden önce Başkan Küçükler’le bir araya gelen minik oyuncular, şampiyonluk sözü verdiler.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Büyükler Buz Hokeyi Takımı’nın Süper Lig zaferini elde etmesinin ardından, bu kez de minikler sahneye çıktı. Erzurum şampiyonu olarak Ankara’da yapılacak olan Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Minik Takımı’nın oyuncuları, Başkan Küçükler’i ziyaret etti. İl şampiyonluğu kupasını Küçükler’e hediye eden minik oyuncular, Ankara’da katılacakları şampiyonadan da, kupayla dönme sözü verdiler.
Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Enyüce’nin de hazır bulunduğu ziyarette, minik oyuncularla sohbet eden Başkan Küçükler, takımı ödüllendirmeyi de ihmal etmedi. Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Minik Takımı’nın, büyükler kategorisinde göz dolduran takım gibi Erzurum’un adını şampiyonalara yazdırdığını söyleyen Başkan Küçükler, “Minikler, büyükler ve gençler kategorilerinde oynayan takımlarımızın hepsinin büyük bir başarı elde ederek şampiyonalara katılmaya hak kazanmış olmaları, gerçekten çok mutluluk verici. Daha geçtiğimiz hafta büyüklerde Süper Lig’e yükseldik. Miniklerde de, Türkiye Şampiyonası’na katılarak, Erzurum’u temsil etmeye hak kazandık. Gençler takımımız da, önümüzdeki hafta yine Ankara’da yapılacak olan şampiyonada Erzurum için mücadele edecek. Bu başarıları sıralıyor olmak bile Erzurum adına gurur veriyor” ifadelerini kullandı.
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılacak oyunculara başarı dileklerinde bulunan Başkan Küçükler, şampiyon takımla birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken, minik oyuncular da, Ankara’daki müsabakalardan Erzurum’a Türkiye Şampiyonluğu kupasıyla dönme sözü verdiler.
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Enyüce ise, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin buz hokeyi takımlarının her kategoride başarıdan başarıya koştuğunu belirterek, “Takımların üst üste elde ettiği bu başarılar, Büyükşehir Belediyesi’nin spora verdiği değerin bir sonucudur. Biz de takımlarımıza şampiyonada başarılar diliyoruz” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.