BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, PERŞEMBE GÜNÜ ERZURUM’A DÖNÜYOR

Spor Toto 3. Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Bolu kampı sona erdi. 15 gün süren kamp boyunca 6 hazırlık maçı yapan Büyükşehir Belediyespor’da oyuncuların izni sona ererken, Perşembe günü Erzurum’da toplanacak olan takım, ertesi gün idmanlara başlayacak.

10 Ağustos 2011 Çarşamba 15:27
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, PERŞEMBE GÜNÜ ERZURUM’A DÖNÜYOR
Kamp süresince gösterdiği performansla göz dolduran Büyükşehir Belediyespor, Erzurum’daki ilk hazırlık maçını ise Gümüşhanespor’la Pazar günü yapacak. Yeni Erzurum Stadyumu’nda oynanacak olan maça, Büyükşehir Belediyespor en gözde kadrosuyla çıkacak.
Bolu’da 15 gün boyunca devam eden kampa nokta koyan Büyükşehir Belediyespor, yarın Erzurum’da toplanıyor. Cuma günü idmanlara çıkacak olan takım, Pazar günü de Gümüşhane ile hazırlık maçına çıkacak. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın, takımın oldukça verimli bir kamp dönemi geçirdiğini belirterek, oyuncuların her birinin performanslarıyla göz doldurduğunu dile getirdi. Ligin ilk yarısının 28 Ağustos’ta başlayacağını hatırlatan Başkan Mehmet Aydın, 19’ar takımdan oluşan 3 grup içerisinde Büyükşehir Belediyespor’un 3. Grup’ta yer alacağını ifade etti.

BAŞKAN KÜÇÜKLER’DEN HAZIRLIK MAÇINA DAVET…
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un yeni sezon öncesinde taraftarlarına güven vereceğini söyledi. Başkan Küçükler, yeni transferlerle güçlü bir kadroya sahip olan Büyükşehir Belediyespor’un, Pazar günü Gümüşhanespor’la Erzurum’daki ilk hazırlık maçına çıkacağını vurgulayan Başkan Küçükler, 14 Ağustos Pazar günü, saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmaya taraftarı ve tüm sporseverleri beklediklerinin altını çizdi. Başkan Ahmet Küçükler, “Takımımızın 29 Ağustos’ta başlayacak olan lig öncesinde hiçbir eksiği kalmadı. Yeni oyuncularla güçlendirdiğimiz kadromuzun bize göre en büyük ihtiyacı, Erzurum’un ve taraftarının desteği. Bu nedenle Pazar günü oynanacak hazırlık maçı başta olmak üzere Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un tüm karşılaşmalarına büyük ilgi gösterilmesini ümit ediyoruz.” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, 3. GRUP’TA MÜCADELE EDECEK…
Öte yandan 28 Ağustos 2011'de başlayacak olan ligin ilk devresi 25 Aralık 2011'de oynanacak 19. hafta karşılaşmaları ile sona erecek. Ligde gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar doğrudan Spor Toto 2. Lig'e yükselecek. Her grubu 2, 3, 4 ve 5. sırada bitiren takımlar, play-off oynama hakkını kazanacak. Play-off maçları tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu müsabakalarda kazanan takımlar final oynayacak ve finalde kazanan takımlar ise Spor Toto 2. Lig'e yükselecek. Böylece toplam 6 takım Spor Toto 2. Lig'e yükselmiş olacak.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un da içinde bulunduğu 3. Grup’ta top koşturacak takımlar ise, şunlar: Tekirova Belediyespor, Ankara Demirspor, Nilüferspor, Dardanelspor, Kayapınar Belediyespor, Afyonkarahisar, Siirtspor, Tarsus İdmanyurdu, Hatayspor, Aydın 1923, Çarşambaspor, Darıca Gençlerbirliği, Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Beylerbeyi, Anadolu Üsküdar, Sancaktepe Belediyesi, Yozgatspor, Araklıspor, Pazarspor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.