Bu senenin en iyi transferi Scuk!

Bu senenin en iyi transferi Scuk!

admin
admin
10 Ekim 2018 Çarşamba 19:38
Bu senenin en iyi transferi Scuk!

Kim ne derse desin. Bana göre bu sezon mavi-beyazlıların en iyi transferi Jasmin Scuk’tur. O Scuk ki özellikle son haftalarda hem de alışık olmadığı bir ligde üstüne koyarak oynuyor. O’nun kötü olduğu bir maç hemen hemen hiç olmadı. Oynadığı mevki itibariyle sakinliği yok mu, en çok da ona bayılıyorum. Bir adam zorluk derecesi yüksek maçlarda dahi bu kadar mı sakin olur? Ve bu kadar mı bir oyuncu sakin başladığı oyunu aynı sakinlikle tamamlar.

Hele o Sivas’ta attığı penaltı golü varya, halen daha gözümün önünden gitmiyor. Bir penaltı o kadar mı güzel atılır? Güzel derken penaltı vuruşundan değilim, o Scuk’un vuruştakı sakinliğinden sözediyorum. Daha önce bir yazımda söylemiştim. Geçen sene de bu Scuk takımda vardı ama ne denli değerli bir oyuncu olduğunu o zaman farkedememiştim. Ona yeniden imza attırarak yönetim çok iyi bir iş yapmış. Onu ancak süper ligde farkettim ve bu itirafımı da yapmıştım.1990 doğumlu 1.85 boyundaki Bosna Hersekli bu efendi oyuncuyu zaman zaman ailesiyle birlikte de saha dışında görüyorum.

Tam bir aile reisi görüntüsü veriyor, ağız tadlarını Allah bozmasın. Sahadaki gibi saha dışında da gördüğüm kadarıyla uyumlu. Kankası da ülkedaşı Trtovaç. Belli, çok iyi anlaşıyorlar. Bugün o Scuk her takımda oynayacak bir özelliğe de sahip olduğu için Erzurumlu idareciler ne kadar şanslı olduklarını bilmeliler. O ve onun gibi adamlar bulmak zor. Allah nazarlardan saklasın.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporJasmin Scuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.