Bu kupadan onun bir tane daha vardı!

Bu kupadan onun bir tane daha vardı!

admin
admin
25 Mayıs 2018 Cuma 11:05
Bu kupadan onun bir tane daha vardı!

BB Erzurumspor yaklaşık 20 yıl sonra en üste, süper lige çıktı. Bursa’da Gazişehir maçı sonrası gelen 1.lig kupası, bugünlerde elden ele dolaşıyor. Doğal olarak bu değerli ve de anlamlı kupa ile resim çektiren çektirene..

Ama biri var ki onun elinde bu 1.lig kupası daha değerli, daha anlamlı. O isim Genel Sportif Direktör Zafer Demir. Zafer’de bu kupa daha anlamlı duruyor, sebebi de bu ismin yıllar önce de ilk eline alanlardan biri olması.

20 yıl içinde ilkinde futbolcu olarak, ikincisinde de idareci olarak o şampiyonluk kupasını kaldırmanın mutluluğu işte o yüzden Zafer’e daha bir cuk oturdu! O yüzden Zafer’de daha bir güzel durdu. Zafer’e helaldır o kupa..

Bu arada dün TRT Erzurum Radyosu’nda şampiyonluğun hikayesini anlatan Zafer Demir’in, ‘’Sahadayken bu kadar yorulmamıştım’’ ifadesi dikkat çekti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumZafer DemirKupa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.