Bu Çintımar başka Çintımar!

Bu Çintımar başka Çintımar!

admin
admin
10 Ekim 2018 Çarşamba 19:29
Bu Çintımar başka Çintımar!

Başka şehirlerdeki Erzurumlu bürokratlar güzel işler yapınca bizler de buralarda böbürleniyoruz elbet. Mesela başka bir ilde olmasına rağmen güzel işler yapan bürokratlardan biridir Muzaffer Çintımar.

Erzurum’da İl Müdürlüğü yapan ve halen Atletizm Federasyon Başkanlığı görevinde bulunan Fatih Çintımar’ın kardeşi Çintımar bu. Uzun zamandan beridir Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yapan, hem de orada layıkıyla yapan Muzaffer Çintımar, Kocaeli’nde yaptığı modern bir stadyum ile tarihe geçti.

Son yıllarda ard arda bir çok şehirde gördüğümüz güzel bir stadyum daha Kocaeli’nde yapıldı ve onun altında onun imzasını görüyoruz. O stad için ne kadar emek verdiğini yakından biliyoruz. Artık 3.ligde mücadele eden ve süper lig hayalleri kuran Kocaelispor’un maçlarını da oynamaya başladığı bu yeni stadı henüz görme fırsatım olmadı.

İnşallah ilk fırsatta gidip göreceğim. Ama Müdür beyi telefonla aradım, tebrik ettim. Görüntülere baktığımda bir Vodafon Arena, bir Türk Telekom ve bir Timsah Arena stadyumlarından farksız. Bir isim buldular mı bilmiyorum ama özellikle dış görüntüsü çok Avrupai! Sık sık buz pateni yarışlarına gittiğim için Kocaeli’ni yakından biliyorum, tam bir spor kenti olmuş ve bunda Çintımar müdürümüzün payı çok büyük.

Kendisine buradan hem selam hem de büyük alkış gönderiyorum.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumFatih Çintımar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.