-Erkan Sözeri hoca-moca değil! Bir defa oyunu okuyamıyor. Oyunculara söz geçiremiyor. En son Giresun’u 0 puanla bırakan Erkan Sözeri ile anlaşmak akıllıca iş değildi. Derhal gönderilsin, yerine yeni bir hoca getirilsin.

-Hüseyin Üneş, yeter artık! Buraya kadarmış. Geçen yıl o gül gibi takımı yanlış hoca ve oyuncu transferler ile küme düşürdün. Artık düş yakamızdan. İstifa et, yerine daha iyi bir başkan ve yönetim gelsin.

-Kim buldu belli değil. Galata köprüsünde saat satan siyahilerden bir farkı yok. Pote diye golcü almışlar adam sahada korkuluk gibi geziyor. Bunun da Munsy’den bir farkı yok. Devre arasında ne yapıp yapıp iyi bir golcü transferi şart!

-Takımda koordine yok. Herkes kendi çalıyor kendi oynuyor. Oyun disiplini diye bir şey yok. Savunma açık veriyor, orta saha kötünün de kötüsü. Artı kanat organizasyonu diye bir şey yok. Forvet desen sizlere ömür. Kaldı ki takımda fiziksel düşüş var, bu takım belli ki antrenman yapmıyor. Disiplinsizlik kol geziyor.

-Muhammed Raşat bu takımın olmazsa olmazı. Ama kadro dışı bırakılmış. Adam kendisi hakkında yapılan suçlamaları kabul etmiyor, sosyal medya aracılığı ile açıklama yaptı. Derhal bu oyuncu affedilsin, aksi halde bu gidişle bu takım küme düşer!

-Taylan gibi bu takımın tabelayı her an değiştirecek bir oyuncuyu göndermek hangi aklın ürünü? Madem süper lige oynuyorsun ne diye Taylan’ın gitmesine fırsat veriyorsun?

-En küçük takımla bile oynarken 10 bin seyirci çeken BB Erzurumspor’un buna hakkı yok. Bu taraftara yazık değil mi? Çoluğunun çocuğunun nafakasını keserek içeride veya dışarıda ki maçlarda takımının peşinde koşan taraftarın hakkını nasıl ödeyeceksiniz?

Vs.vs.

***

Sıkıldığınızın farkındayım aslında.

Yukarıda biraz da dar zamanda hayal ederek sıraladığım eleştiriler elbette ki Pazar günü yapılan Hatay maçı kaybedilseydi yapılacaktı.

Spor yazarlarının skor yazarı olarak anıldığı günümüzde bir Türkiye gerçeğidir bu.

İnanıyorum ki sadece bir maç skoru karşısında ölen-biten taraftarın geldiği son noktadır bu nokta.

Bir galibiyet ile baharın gelmeyeceğini, bir yenilgi ile de kışa girmeyeceğimizi ne kadar söylesek anlatamıyoruz.

Oysa daha 2 yıl önce yaşadığımız bir olay vardı ve halen daha ders alamamışız.

Herşey bitmiş gibiydi ama ne oldu, BB Erzurumspor play-off finalinde süper lige çıkmayı başardı.

Önceki gün alınan galibiyet ile Erzurum artık şampiyonluk potasındadır.

Yarın diyelim Karagümrük deplasmanında olası bir puan kaybında oflayıp, puflamayacağımıza dair bir garantimiz yok!

O açıdan az sakine lütfen!

Bu benim son kararımdır!

--

TUTTUĞUM BABA LAFLAR: Yarı yolda bırakmak gibi bir şey yoktur. Yol orada bitmiştir! (La Edri)

DUVARIN DİLİ- Onca yüz varken yüze tükürme!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.