BİLKENT'İN YILDIZI PARLIYOR

Erzurum'da bir kaç yıl öncesinde kurulmasına rağmen okullararası sportif faaliyetlerde boy gösteren ve göz dolduran Bilkent Lisesi atletizmde de başarılı oldu.

19 Nisan 2012 Perşembe 09:45
BİLKENT'İN YILDIZI PARLIYOR
Erzurum'un en önemli eğitim kurumlarından biri olan Bilkent Lisesi sportif faaliyetlerde de göz doldururken, elde ettiği başarılarla da gururlanıyor. Bu sezon bir çok sportif branşta faaliyet gösteren müsabakalara katılan Bilkent Lisesi il şampiyonlukları elde etmişti. Antrenör Zekeriya Macit yönetiminde başarılı derecelere imza atan Bilkent Lisesi, son olarak Erzurum'da Puanlı Atletizm İl Birinciliği Müsabakalarına katıldı. Bilkent Lisesi, puanlı atletizmin bir çok branşında elde ettiği şampiyonluklar ve kazandığı madalyalarla dikkatleri üzerine çekti. Erzurum'da yeni bir eğitim kurumu olmasına rağmen, sportif müsabakalarda son yıllarda elde ettiği başarılar alkış toplayan Bilkent Lisesi şimdi grup yarışlarında başarılı olmanın planlarını yapıyor.
ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ
Bilkent Lisesi'nin tecrübeli Beden Eğitimi Öğretmeni Zekeriya Macit, kazandıkları başarıların tesadüfi olmadığını belirterek, çok çalışmanın ve disiplinli idman yapmanın meyvelerini topladıklarını söyledi. Kendilerine sportif branşlarda başarılı olmaları konusunda destek veren Okul yönetimine ve okul aile birliği yöneticilerine teşekkür eden Macit, "Puanlı atletizmde madalyaları ve kupaları topladık. İnanıyorum ki, grup yarışlarında da kupalara ve madalyalara ambargo koyacağız. Sporcularımıza güveniyorum. Bilkent Lisesi olarak, atletizm branşında da bir tarih yazacağız" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 19.04.2012 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalan 2012-04-19 10:27:03

yalan dolan. hangi branşta bu sene birinci olupta gruplara gitmediler ve neden haydi açıklasınlar.