BEŞİKTAŞ - BB. ERZURUMSPOR DOSTLUĞU

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Bucaspor maçının hazırlıklarını Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerinde düz koşu ve dar alanda pas çalışması ile çift kale maç yaparak tamamladı.

admin
admin
03 Şubat 2017 Cuma 00:03
BEŞİKTAŞ - BB. ERZURUMSPOR DOSTLUĞU

Hırslı geçen antrenman sonrası Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Mehmet Kulaksızoğlu, Tamer Tuna, Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Beşiktaş Spor Yazı Mehmet Atalay, Beşiktaş’ın efsane ismi Süreyya Soner, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Mert Nobre, B.B. Erzurumspor Sportif Direktörleri Uğur Yürekseven, Mustafa Soley ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Nevzat Kulaksızoğlu, “Erzurumspor’u inşallah süper ligde görmek nasip olur. Başarılar diliyoruz” mesajını verdi.
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım ise, “Başta Kulüp Başkanımız Ali Demirhan, Erzurum halkı adına sıcak ilginize teşekkür ediyorum” dedi.
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım daha sonra, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile kısa sohbetin ardından tesislerden ayrıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.