BERKİN USTA, FRANSA’DA BRONZ MADALYA KAZANDI

Fransa'nın Pra Loup-Le Sauze’de 11-14 Nisan 2013 tarihleri arasında yapılan Uluslararası Çocuk Kupasında Türk sporcu Berkin Usta slalom branşında üstün bir performans göstererek 3. oldu.

16 Nisan 2013 Salı 11:38
BERKİN USTA, FRANSA’DA BRONZ MADALYA KAZANDI
Pra Loup-Le Sauze Fransa'da yapılan Uluslararası Çocuk Kupasına Finlandiya, Fransa, İtalya, Polonya, Ukrayna, Rusya, Lüksemburg, Kore, Monako ve Romanya’dan toplam 225 sporcu katıldı. Türk sporcu Berkin Usta slalom branşında 3. Olarak bronz madalya kazandı. Diğer Türk sporculardan Serdar Deniz kombine yarışmasında madalyayı çok az farkla kaçırarak 4. olurken büyük slalom yarışmasında 8. oldu. Çocuk 1 sporcusu Can Bostan'da iyi bir performans sergileyerek büyük slalomda 7. oldu.

Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, Milli Takım sporcularını ve teknik ekibi göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutladı.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2013 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.