Beraberlik mesajı

İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Ağırman, yaptığı açıklamada B.B. Erzurumspor ile ilgili tartışmaların tarafında olmadıklarını belirterek beraberlik mesajı verdi.

admin
admin
01 Haziran 2017 Perşembe 17:13
Beraberlik mesajı

İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Ağırman, B.B. Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan’ın istifası sonrası yaşanan tartışmalara ilişkin açıklamada bulundu. Hiçbir tarafta yer almadıklarını belirten Ağırman, “Son zamanlarda, özellikle sosyal medya üzerinden devam eden ve her geçen gün de amacından uzaklaştırılarak kişisel kavga ve ranta dönüştürülen, Yer yer Federasyonumuzun da kasıtlı olarak olayların içerisine çekilmeye çalışıldığı tartışmalarla ilgili olarak, İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu olarak bir açıklama yapma zarureti hasıl olmuştur. Öncelikle Play-Off da grubu Şampiyon olarak tamamlayarak 1.Lige yükselen Erzurumsporumuzu tebrik ediyor, 1.Ligde de üstün başarılar diliyoruz” dedi

Herkese teşekkür eden Ahmet Ağırman, “Bu başarıda, Başkanından, malzemecisine, Teknik Yönetiminden futbolcusuna, yöneticisine ve taraftarına kadar emeği geçen herkese, ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Erzurum’da yapılan şampiyonluk kutlamalarından bir gün sonra, Kulüp Başkanımız Sayın Ali Demirhan'ın istifa ederek şehri terk ettiği haberi sosyal medyada yayınlandıktan sonra, özellikle yine sosyal medya üzerinden başlatılan tartışmanın her geçen gün dozunun arttığını ve konunun amacından da uzaklaştırılarak gruplaşmalara, kişisel kavga ve hesaplara dönüştüğünü yada dönüştürüldüğünü üzülerek ve kaygıyla takip ediyoruz. Konunun taraflarının sağ duyulu ve aklı selim açıklamalarına rağmen, bazı kesimlerin hala tartışmayı aynı boyutlarla devam ettirmelerini iyi niyetle bağdaştırmadığımızı ifade ediyor ve bir an önce bu anlamsız tartışmanın sonuçlanmasını birlik ve beraberliğimiz adına ilgililerden talep ediyoruz” diye konuştu.

Şampiyonluğun kişiselleştirilmemesi gerektiğini vurgulayan Ağırman, şunları söyledi: “İki yılda kazanılan iki şampiyonluğu, bu başarı hikayesini kimse kişiselleştirmemeli, bunu fırsat olarak kullanmamalı ve bu başarıda emeği olan katkı sunan herkesle hakkıyla paylaşmayı bilmelidir. Başta Büyük Şehir Belediyemiz olmak üzere, Erzurumlu iş adamlarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve kar kış, yağmur çamur demeden desteğini esirgemeyen taraftarımızın katkıları bu başarının ana kaynağı olduğu unutulmamalıdır. Bugüne kadar hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini şiar edinmiş bu mücadelede sayısız etkinlikler düzenlemiş, İstanbul’daki Erzurumluların temsilcisi İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonumuzu bu tartışmanın bir tarafı göstermek kasıtlı bir düşünceden öte bir şey değildir. Birlikte daha nice başarılara, şampiyonluklara ulaşmak dua ve temennisiyle siz değerli hemşerilerimize saygıyla paylaşırız.”

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.