BELEDİYESPOR’UN KADER MAÇI KARDELEN TV’DE

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un bugün akşam saat 20.30'da Hacettepe ile oynayacağı Play Off yarı final maçı Kardelen TV'nin naklen yayınlayacağı açıklandı.

13 Mayıs 2014 Salı 19:47
BELEDİYESPOR’UN KADER MAÇI KARDELEN TV’DE
Kardelen TV Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, TFF ile yapılan uzun görüşmeler sonucunda maçın yayın hakkını aldıklarını belirterek, "Dünyadaki tüm Erzurumlular'ı 20.30'da ekran başına bekliyoruz" dedi. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesporlu taraftarların "naklen yayın" isteğine Kardelen TV kayıtsız kalmadı. K. Maraş'ta yapılacak olan Play Off maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran Lig TV ve TFF ile bir süredir temas halinde bulunan Kardelen TV yönetimi, müjdeli haberi maça saatler kala verdi. Kardelen TV Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak, Belediyespor'un Hacettepe ile oynayacağı kritik 90 dakikayı canlı yayınlayacaklarını açıkladı. Tarihi maçı Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yayımlayacaklarını ifade eden Özçaylak, dünyadaki tüm Erzurumlular'ın tarihi maçı izlemesine olanak sağladıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Herkesi 20.30'da ekran başına bekliyoruz" dedi.

Editör

Son Güncelleme: 13.05.2014 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Volkan25 2014-05-13 23:02:46

bu takıma yavuz hocayı getiren, i̇smaili sağbek, seferi bencilce oynamaya iten,onuru stoper, m fettahoğluna doksan dakika forma giydiren iş bilmez tüm yöneticilere ve bunlara padişahım çok yaşa diyerek destek veren taraftarımıza maalesef hacettepe öyle bir ders verdi ki, bizden sepetlene mustafa öztürk resmen bizi tek başına yıktı. dilerim yeni başkan transferde etkili bir hoca ve iş bilen yöneticilerle erzurumspor 2. lige kamyoncuların bile şampiyon olduğu ligi şampi̇yon bitirir.