BELEDİYESPOR’DA İNCEDAL KANUNLARI

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta şampiyonluğa soyunan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Patron Yavuz İncedal kamp kanunlarını açıkladı. Kampta çok çalışmak, iyi beslenmek, istirahat ve arkadaşlık gibi maddeler ilk sırada yer alıyor.

20 Temmuz 2013 Cumartesi 01:19
BELEDİYESPOR’DA İNCEDAL KANUNLARI
Nurullah PALA

Geçtiğimiz sezon averajla kaçırdığı play off şansından sonra 2. Lig hedefini gerçekleştiremeyen Erzurum Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonda hedefe ulaşmak için işi sıkı tutarken, bir haftası geride kalan kampta Teknik Direktör Yavuz İncedal, kanunlarını açıkladı. İncedal, “Benim kamp kanunlarımda ilk önce çok çalışmak, iyi beslenmek, iyi istirahat etmek ve arkadaşlık gelir. Sonrada diğer yapılması gerekenler. Kampların özellikle takımdaşlık ruhunu geliştirmek, kamp programlarındaki önceliğimizdir. Bizim bu kanunlarımıza uyan bizimle yol arkadaşı olur” dedi.
Erzurum’a iz bırakmaya geldim
Gümüşhanespor’da şampiyonluk sevinci yaşadıktan sonra Erzurum’u tercih eden Teknik Patron Yavuz İncedal, “Gümüşhane’de alkışlanacak bir başarıya imza attık ve sonrasında Erzurum’un teklifini kabul ettik. Gümüşhanespor’a 2. Lig’de başarılar diliyorum. Oradaki yöneticilerle dostça ayrıldık. Profesyonel olarak bu işten ekmek yiyoruz ve Erzurum büyükşehir Belediyespor’un teklifini kabul ettim. Buraya başarı için geldim ve ekibimle birlikte buradan iz bırakarak ayrılmak en büyük arzum. İnanıyorum ki, bu sezon taraftarımızın da desteği ile mutlu sona ulaşacağız” dedi.
Erzurum taraftarını iyi tanıyorum
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un hocası Yavuz İncedal, Erzurum taraftarını yakından tanıdığını belirterek, “Bir kere Erzurum kitlesel taraftara sahip. Hemen hemen her ilde taraftarı olan bir şehir, bu da bu sezon Büyükşehir Belediyespor olarak bizim için bir avantaj olacak. Kendi evimizde de dolu tribünlere karşı oynayacağız. Taraftarımızın desteği ile takımı layık olduğu noktaya taşıyacağız. Ben şimdiden taraftarımıza bize vermiş olduğu ve bundan sonra vereceği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 20.07.2013 01:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.