BELEDİYESPOR YENİ SEZONA TEMPOLU BAŞLADI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, günde üç antrenmanla yeni sezon ilk hazırlık kampında teknik taktik idmanlarına başladı. Mavi-beyazlı takımın Pazar günkü çift kale maçında kemik sesleri geldi. Çift kalede denenmeye gelen futbolcularda yer aldı.

16 Temmuz 2013 Salı 17:17
BELEDİYESPOR YENİ SEZONA TEMPOLU BAŞLADI
Nurullah PALA

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. İlk etap kampını Erzurum’da yapan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü çift kale maçı yaptı. Teknik Patron Yavuz İncedal yönetiminde yapılan ve hakemliğini Yardımcı Antrenör Gökhan Kaynak’ın yaptığı çift kale maç nefesleri kesti. Yeşil takım ile bordo takımın karşılaştığı çift kale maçını Kulüp Başkanı Saim Özakalın ve yöneticiler de izledi. Mavi-beyazlı takımın çift kale maçında denenmeye gelen futbolcularda yer aldı. Kıran kırana geçen çift kale maçta futbolcular tüm hünerlerini sergilemeye çalışırken, zaman zaman sert geçen ikili mücadelelerde ortaya çıkan sakatlık pozisyonlarında masör Emrullah’a oldukça fazla görev düştü.
Belediyespor’a ilgi artıyor
Her geçen gün büyük bir ilgi görmeye başlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Atatürk Üniversitesi Stadı’nda yaptığı çift kale maçı çok sayıda taraftarın yanı sıra yöneticilerde izledi. Kıran kırana geçen çift kale maçta yoğunluk fazla olunca Teknik Patron Yavuz İncedal, bir çok as futbolcusunu dinlendirdi. Çift kale maçta özellikle Muhammet Emin Bayoğlu sergilediği performansla göz doldururken, Furkan Dumlu da attığı şık golle alkış aldı. Diyarbakır DİSKİ’den transfer edilen Emrah’da sağ kanattaki başarısı ve isabetli ortaları ile taraftardan alkış aldı. Çift kale maçını Furkan Dumlu ve Fatih Arat’ın penaltı golleri ile Yeşil takım bordo takım karşısında 2-1 kazandı.
İncedal: İyi yoldayız
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Yavuz İncedal, takımının çalışma temposundan memnun kaldığını belirterek, iyi yolda olduklarını söyledi. Yeni yapılacak olan transferleri de Erurum kampına yetiştirmek için var güçleri ile çalıştıklarının altını çizen genç teknik adam, “Şu anda çalışmalarımız iyi geçiyor. Yöneticilerimiz de bizimle yakından ilgileniyor. Taraftar ve takım bütünleşmesini iyi sağlayıp, mutlu sona ulaşacağız” dedi.
Pazar günkü çift kale maçı Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un eski kaptanı Ersin Şen ile Yakutiye Belediyespor Asbaşkanı Suat Hayri Güneş de izledi. 

Editör

Son Güncelleme: 16.07.2013 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.