BELEDİYESPOR HOCASINA KAVUŞTU

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da prensip anlaşmasına varılan Teknik Direktör Yavuz İncedal, Mavi-beyazlı takımla ön protokol imzaladı.

08 Haziran 2013 Cumartesi 20:27
BELEDİYESPOR HOCASINA KAVUŞTU
TFF Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da yönetim ön anlaşma yaptığı Gümüşhanespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal ile ön protokol imzaladı. Yöneticilerinde hazır bulunduğu imza töreninde Yeni Teknik Direktör Yavuz İncedal Mavi-beyazlı ekibe bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı Saim Özakalın, “Sezon bittikten sonra gündemimize dört beş hoca aldık ve yönetim olarak Yavuz İncedal’da karar kıldık ve uzun görüşmelerin ardından hocamızla anlaştık” dedi. Teknik Direktör Yavuz İncedal ise “Taraftarın beklentisini biliyorum ve onun için Erzurum’a başarılı olmaya geldim” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.06.2013 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.