BELEDİYESPOR GÜMBÜR GÜMBÜR

Cumartesi günü Antalya Lara’da ikinci yarı için kampa giren Büyükşehir’de hazırlıklar tam gaz devam ediyor. İdari Menajer Necdet Gümüşenek, “Şu anda sadece yoğun yağmur yüzünden teknik taktik çalışmaları yapamıyoruz. Bunun dışında tüm çalışmalar yoğun geçiyor” dedi.

01 Ocak 2013 Salı 00:57
BELEDİYESPOR GÜMBÜR GÜMBÜR



Nurullah PALA-Furkan NEHRİ'nin haberi

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta zirve ve  şampiyonluk hedeflerini gerçekleştirmek için Antalya’da kampa giren Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Teknik Patron Taşkın Güngör ile yardımcıları nezaretinde Lara Melas Otel’de Cumartesi günü ikinci devre maçları için kamp hazırlıklarına sürt veren Mavi-beyazlılarda çalışma temposu giderek yoğunlaşıyor. İdari Menajer Necdet Gümüşenek, kamp kadrosunda şu anda 22 futbolcunun yer aldığını ve bu kadro ile günde çift idman yaparak ligin ikinci yarısına hazırlandıklarını söyledi. Mavi-beyazlı takımın idari menajeri Gümüşenek, “Şu anda hocamız nezaretinde takım iyi çalışıyor. 22 futbolcu antrenmanlara katılıyor. Tabi kampta transfer çalışmalarımızda olacak ve aramıza yeni katılacak bir iki isim daha olacak” dedi.

BÜYÜKŞEHİR YAĞMUR’A TUTULDU
Buarada Lara Melas Otel’de kamp yapan Büyükşehir Belediyespor ve otelde kamp yapan diğer takımlar yağmura tutuldu. Antalya’ya yoğun yağan yağmur takımların saha çalışmasını olumsuz yönde etkiledi. Büyükşehir Belediyespor İdari Menajeri Necdet Gümüşenek, “Şu anda buradaki tek sıkıntı yağmur, bizde meteoroloji yetkilileri ile görüştük. Hava tahminlerine göre  yarından sonra Antalya’da havanın açık olacağını söylediler. Yağmur’un durması ile birlikte sahada istediğimiz teknik taktik çalışmalarını yapacağız. Önümüzdeki günlerde de hazırlık maçları maratonuna başlayacağız. Taşkın hocamız yönetiminde burada hazırlık maçları yaparak, takımdaki artıları ve eksileri göreceğiz. İnanıyorum ki, burada yapacağımız çalışmaları ve hazırlık maçlarını en güzel şekilde atlatırız” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 01.01.2013 01:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dadaş 2013-01-01 10:26:44

aman gümbür gümbür geliyoruz derken yine ilk yarıda ki gibi gümlemeyelimde