BELEDİYESPOR ÇORUM'DAN PUANLA DÖNÜYOR

Vedat REFAYELİ anlatıyor...

15 Aralık 2013 Pazar 14:40
BELEDİYESPOR ÇORUM'DAN PUANLA DÖNÜYOR
 Lig 3'ncüsü Erzurum Büyükşehir Belediye, Lig 2'ncisi Çorum deplasmanında puan arıyor. Dr.Turhan Kılıççıoğlu stadında saat 13.30'da başlayacak olan maçı Yiğit Arslan, Volkan Cindemir  ve İsmail Uğur Göçmen hakem üçlüsü yönetiyor. Erzurum maça İlker, Erdinç, Fatih Gültekin,  İsmail, Haluk,  Sefer, Muhammet, Mustafa Özkaya, Kerem, Ekrem ve Fatih Arat onbiri ile çıktı.

Lig üçüncüsü Erzurum Büyükşehir Belediyespor,  3 puan önündeki Çorum Belediye ile oynadığı maçta ilk yarı bitti. Karşılaşmada devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. 28'nci dakikada Oğuzhan'ın golüyle 1-0 geriye düşen mavi-beyazlılar, gol için 10 dakika bekledi ve 38'nci dakikada Erdinç ile beraberliği yakaladı. Zevkli ve çekişmeli bir ikinci yarı bekleniyor. eşitlik sayısı için ataklarını sıklaştırdı ve aradığı golü 38'nci dakikada Erdinç'le buldu. Grupta Çorum'un yanısıra Çıksalın, Batman ve Manavgat rakiplerine karşın 1-0 üstün durumda. Hacettepe rakibine karşı farkı 2'ye çıkardı. Aksaray-Elazığ maçında 1-1'lik eşitlik var.

Üst sıraları ilgilendiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor-Çorum Belediyespor maçında ikinci yarı başladı. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada 54'ncü dakika da 1-1'lik skorla geçildi. 28.dakikada Oğuzhan'ın golüyle 1-0 geriye düşen mavi-beyazlılar, aradığı golü 38.dakikada Erdinç'le buldu. Şu ana kadar 10 golün atıldığı grupta iki de kırmızı kart var. Maltepe deplasmanında 1 kişi eksik oynayan rakibine karşın lider Düzyurt devreyi 0-0 bitirdi.
Üst sıraları ilgilendiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor-Çorum Belediyespor maçının ikinci yarısında heyecan dorukta. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada 86. dakika da 1-1'lik skorla geçildi. 28.dakikada Oğuzhan'ın golüyle 1-0 geriye düşen mavi-beyazlılar, aradığı golü 38.dakikada Erdinç'le buldu. Şu ana kadar 10 golün atıldığı grupta iki de kırmızı kart var. 1'er kişi eksik oynayan Maltepe-Düzyurt maçında liderin 1-0'lık mağlubiyeti var. Erzurum'un bu maçı kazanması halinde liderle arasındaki fark iyice düşüyor. Her iki takım da galibiyet golü için bastırıyor.

..VE ERZURUM 1 PUANLA YETİNDİ
Üst sıraları ilgilendiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor-Çorum Belediyespor maçı bitti.. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada başka gol olmayıca, taraflar 1'er puanla ayrılmak zorunda kaldı.. 28.dakikada Oğuzhan'ın golüyle 1-0 geriye düşen mavi-beyazlılar, aradığı golü 38.dakikada Erdinç'le buldu. İkinci yarıda gol sesi çıkmadı. 1 puana rağmen Erzurum puan cetvelinde 1 basamak aşağıya düştü, 4'ncü oldu. Zorlu Çorum deplasmanından alınan 1 puan, yöneticileri sevindirdi. Bu arada, 1'er kişi eksik oynayan Maltepe-Düzyurt maçı liderin 1-0'lık mağlubiyeti ile son buldu. Şu ana kadar grupta fileler toplam 14 kez havalandı.


Editör

Son Güncelleme: 15.12.2013 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.