BELEDİYE LİDERE HAZIRLANIYOR

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, pazar günü Kazım Karabekir Stadı’nda ağırlayacağı Altınordu A.Ş. maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Zorlu karşılaşma öncesi çalışmalarına devam eden mavi beyazlılar Palandökenspor ile hazırlık maçı yaptı. Özel maçı Belediyespor 3-1 kazandı.

06 Aralık 2012 Perşembe 10:16
BELEDİYE LİDERE HAZIRLANIYOR

Furkan NEHRİ
Spor Toto 3’üncü lig 3’üncü grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, birinci amatör ligin iddialı ekiplerinden Palandökenspor ile hazırlık maçı yaptı. Buz hokey arenanın yanında bulunan çim sahada yapılan maçı Erzurum Büyükşehir Belediyespor 3-1 kazandı. Belediyespor’un yedek ağırlıklı çıktığı maçı her iki takım yöneticileri ve Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Antrenörü Kemal Coşkun’da izledi. Güner Okay’ın attığı iki golle ilk yarıyı 2-0 kapatan mavi beyazlılar ikinci yarıda Emrah İnanç’ın golüyle farkı üçe çıkarttı. Palandökenspor’un tek golü ise Savaş Turan’dan geldi. Kıyasıya geçen karşılaşmadan sonra her iki takım oyuncuları birbirlerine sarılarak dostluk örneği sergiledi. Erzurum Büyükşehir Belediyespor takımının güçlü bir ekip olduğunu söyleyen  Palandökenspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan,”Erzurum için ter döken herkes bizim kardeşimizdir. İnşallah Beledyespor rakiplerini yenerek yakışmadığı bu ligden bir an önce çıkar” dedi. Maçtan sonra Teknik Direktör Taşkın Güngör nezaretinde Erzurum Büyükşehir Belediyespor, teknik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Havanın soğuk olmasından dolayı bazı futbolcular idman sırasında zorlandığı görüldü. Zorlu maç öncesinde tüm Erzurum halkını maça davet eden Teknik Direktör Taşkın Güngör, Ligde oynadığımız her maç bizim için çok önemlidir. Tabii grup lideriyle oynamanın farklı bir boyutu var fakat her maçta olduğu gibi bu maçada kazanmak için saha çıkacağız. Kendi saha avantajımızı kullanarak üç puanın sahibi istiyoruz. Bunu yapabilecek güçteyiz. İnşallah sahadan galip ayrılarak ilk yarıyı hedeflediğimiz puanda tamamlarız” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 06.12.2012 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.