BEDENSEL ENGELLİ CURLİNG TAKIMINA TAM DESTEK

Erzurum Nene Hatun Spor kulübü öncülüğünde kurulan bedensel engelli Curling takımı çalışmalarına devam ediyor.

26 Temmuz 2015 Pazar 23:45
BEDENSEL ENGELLİ CURLİNG TAKIMINA TAM DESTEK
Erzurum Nene Hatun Spor kulübü öncülüğünde kurulan bedensel engelli Curling takımı çalışmalarına devam ediyor. 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Türkez, Zekeriya Deniz ve Özcan Işık, Türkiye Buz Pateni Federasyonu İl Temsilcisi Vedat Refayeli, Nene Hatun Spor kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Yerdelen, Curling arenada antrenör Fatih Işık nezaretinde çalışmalarını yürüten bedensel engelli curling takımını ziyaret etti.

Nene Hatun Spor Kulübü Başkanı Zekeriya Deniz, tekerlekli sandalye konusunda kendilerine destek sağlayan Deva Kimya Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Zamanoğlu ve Türkiye Buz pateni Federasyonu Sponsorluk Kurulu Üyesi Atilla Nardemir’e teşekkür etti.

Bedensel engelli curling takımı sporcularıyla bir süre sohbet eden GHSM Fuat Taşkesenligil ve TBPF Başkanı Dilek Okuyucu, sporculara tam destek verdi. Servis ve malzeme konusunda sporculara gereken desteğin sağlanacağını dile getiren Taşkesenligil ve Okuyucu, sporculara ve ailelerine teşekkür etti.

Ghsm İl Müdürü Taşkesenligil ve TBPF yöneticileri daha sonra curling arenada antrenman yapan Ejderspor, Nene Hatun Spor Kulübü ve Sevgispor curling takımlarının antrenmanlarını izledi ve sporcularla bir süre sohbet etti.

Editör

Son Güncelleme: 26.07.2015 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.