BB Erzurumspor’un yeni başkanı: Mevlüt Doğan

admin
admin
15 Ocak 2018 Pazartesi 09:59
BB Erzurumspor’un yeni başkanı: Mevlüt Doğan

BB Erzurumspor’un yeni başkanı: Mevlüt Doğan

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un olağan genel kurulunda Mevlüt Doğan başkanlığa seçildi. İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan olağan genel kurula Mavi Beyazlı camiaya gönül vermiş çok sayıda taraftar katıldı. Divan başkanlığını Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu’nun yaptığı genel kurulda, Mevlüt Doğan başkanlığa seçildi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan, konuşmasında kendisine destek veren tüm herkese teşekkür etti. Başkan Doğan, “B.B. Erzurumspor’un Onursal Başkanı Sayın Mehmet Sekmen’in çizdiği Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerleyerek gönül verdiğimiz takımımızı inşallah layık olduğu lige çıkartacağız. Yönetim kurulumuzdaki tüm ekip arkadaşlarımla beraber Mavi-Beyazlı takımımız için ne gerekiyorsa yapacağız. Başta Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen olmak üzere bize destek veren tüm delegelerimize ve camiamızın onur kaynağı tüm taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Doğan, seçimde yaptığı konuşmasına, "Kar deyince aklıma Erzurum, Erzurum deyince aklıma dadaş, dadaş deyince aklıma mertlik, mertlik deyince aklıma halklarımız gelir." sözleriyle başladı.

Kongre sürecinde kulübün onursal başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in kendilerini çağırarak "Bu ağır sorumluluğu size yüklüyoruz, elinizi taşın altına koyun." dediğini aktaran Doğan, "Biz de kendisine 'Talimatınız baş göz üstüne, değil elimizi bu ağır sorumluluğa 35 arkadaşımızla birlikte gövdemizi koyacağız.' dedik." ifadesini kullandı.

Doğan, aldıkları bu görevi alınlarının akıyla yerine getireceklerine söz vererek şöyle devam etti:

"Takımımız şu anki konumu itibarıyla orta sıralarda ama ben Süper Lig'e çıkacağımıza olan güvenimin tam olduğunu söylüyorum. Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle inşallah takımımızı hak ettiği ve layık olduğu yere hep birlikte getireceğiz. Yönetimdeki arkadaşlarıma verecekleri maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Kongremize katılan sivil toplum kuruluş başkanlarına, delegelerimize, büyükşehir belediye başkanımıza, valiliğimize, kurumlarımıza, milletvekillerimize ve sayın başbakan yardımcımıza da teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse görev bölümü oluşturduktan sonra teknik heyetle görüşerek gerekli takviyeleri yapacağız ve takımımızı en üst seviyeye taşıyacağız."

Yapılan genel kurul sonrası Mevlüt Doğan’ın başkanlığındaki Erzurumspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: “Ünsal Kıraç, Zafer Aynalı, Mehmet Tan Özyapar, Ömer Düzgün, Kadir Ovat, Kubilay Tuğoğlu, Tuncay Akpınar, Abdurrahman Şakiroğlu, Ozan Kuduban, Ömer Madırlı, Metin Barlak, Muharrem Toprak, Yavuz Güney, İbrahim Bulut, Hayrettin Aydın, Ethem Tanrıver, Taner Tugay, Murat Avcı, Murat Aslan, Gökhan Yavuz, Hüseyin Üneş, Halil Karapınar, Aziz Hurşit, Ahmet Kaya, Bülent Gül, Savcı Kaya, Ersin Beyazoğlu, Avni Akdemir, Tuncay Atasever, Fuat Demir, Yusuf Cindilli, Ali Kemal Şahintürk, Yavuz Selim Turan ve Mehmet Zeki Arıcıoğlu.”

MEVLÜT DOĞAN KİMDİR?

1972 doğumlu Doğan, ilkokulu Erzurum Kurtuluş İlkokulu’nda, ortaokulu Erzurum Gazi Ahmet Paşa Ortaokulu’nda ve lise tahsilini de Erzurum Lisesi’nde tamamladı. Üniversite öğrenimimi ise Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde yaptı. 20 yılı aşkındır, Uzundere ilçesinde ve Erzurum ilinde vergi rekortmenleri arasında yer alan Mevlüt Doğan, kendi şirketlerinde yöneticilik yapmaktadır.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim kurulunda ve Sosyal Yardımlaşma Kurumu Mütevelli Heyeti’nde görev almıştır. Kuruluşundan bu tarafa aktif olarak faaliyet gösterdiğim Adalet ve Kalkınma Partisi’nde Erzurum İl Başkan Yardımcılığı yapmış olan Mevlüt Doğan son olarak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği yapmaktadır.

Mevlüt Doğan evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör

Son Güncelleme: 15.01.2018 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.