BB Erzurumspor’un maçı var

Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde ikinci etap çalışmalarını sürdüren PTT 1.Ligin yeni takımı Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 3. Lig 3. Grupta yeni sezona hazırlanan Karacabey Birlikspor ile bugün hazırlık maçı yapacak.

admin
admin
22 Temmuz 2017 Cumartesi 11:03
BB Erzurumspor’un maçı var

BB Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Metin Barlak, yaptığı açıklamada, “Teknik Direktörümüz Osman Özköylü nezaretinde yeni sezona hazırlanan takımımız Erzurum’da kamp hazırlığını sürdüren 3. Lig takımı Karacabey Birlik spor ile 22 Temmuz Cumartesi günü (bugün) saat 17.30’da Palandöken Yüksek İrtifa Spor Merkezi’nde hazırlık maçı oynayacak. BB Erzurumspor Kulübü olarak başta Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’in büyük desteği, BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Dilaver Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyelerimizin özverili çalışmaları ile kulübümüze önemli transferler yaptık. Bizim bu seneki hedefimiz başarılı bir Erzurumspor kafilesi ile yeni sezona galibiyet serisiyle başlamak istiyoruz. Takımımıza kamp dönemi süresince desteklerini esirgemeyen mavi-beyazlı taraftarlarımıza teşekkür ediyor, Cumartesi günü oynayacağımız özel karşılaşmaya bekliyoruz.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 25.07.2017 07:41
Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporMetin Barlak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.