BB ERZURUMSPOR’DAN, KATAR EKİBİNE FARKLI TARİFE

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından BB Erzurumspor Bolu Termal Tesisleri’nde kamp hazırlıklarını sürdürüyor.

admin
admin
10 Ağustos 2016 Çarşamba 14:34
BB ERZURUMSPOR’DAN, KATAR EKİBİNE FARKLI TARİFE
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından BB Erzurumspor Bolu Termal Tesisleri’nde kamp hazırlıklarını sürdürüyor.
BB Erzurumspor, Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde Katar Lig Takımlarından Alwattaspor'u 3-0’lık skorla yenerek alkış aldı. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, ‘Yüksek performanslı başarılı kamp dönemi geçirdik. Bu başarımızı sahaya yansıtıyoruz’ dedi.
‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ, BAŞARILI OLMAYI HAK EDİYORUZ’
Kamp çalışmalarının yüksek performansta geçtiğini açıklayan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım ‘Hepimizin isteği, arzusu, çalışıp başarılı olmaktır. En önemlisi ise biz büyük bir aileyiz. Bu başarılı aile ortamı beni yönetimimizi mutlu ediyor. Şu anda gidişatımız mükemmel. Bu birlik, beraberliğimizi lig sonuna kadar devam ettirerek arzu ettiğimiz başarıyı yakalayacağız. Kampın sonuna geldik. Benim gözümde tüm futbolcularım çok başarılı hepsi kariyerli oyuncular. Performansımız çok iyi futbol adına çok güzel başarılar elde ediyorlar. Tek isteğim Erzurum’un ve fedakar taraftarlarımızın takımızı sonuna kadar desteklemelerini istiyorum. Ben kim iyi oynamaya özen gösteriyorsa o futbolcumu oynatıyorum. Formanın hakkını veren oynar. Transferi noktaladık. Ligin ikinci yarısında inşallah Mehmet Yeniler ile Sedar Deniz’de takıma katılarak yolumuza devam edeceğiz. Yeni sezon Erzurum halkı, Erzurumspor için hayırlı olsun.
Kampın sonuna geldik, performansımız çok iyi, kim oynadıysa futbol adına güzel şeyler yapmaya çalışıyorlar. Kamp çalışmaları inanılmaz güzel geçti. İnşallah çok daha iyi olacak. Bize güvenmelerini yolun başında olan takımı sonuna kadar desteklemelerini istiyoruz. Ligin başında kötü sonuçlarda olabilir, ama daha iyi olmaya birlikteliğimize beraber özen göstereceğiz. Benim tek bir prensibim var. Kim formanın hakkını veriyorsa, başarılı oluyorsa o oyuncumu oynatıyorum. Transfer sezonunu kapattık. İnşallah Mehmet Yeniler ile Serdar Deniz'de ikinci yarıda aramıza olacak. Yolumuza başarılı bir şekilde devam etmeyi hedefliyoruz.' dedi.
Katar Lig Takımı Alwattaspor'u Mehmet Albayrak, Mert Nobre ve Halil İbrahim'in golleri ile 3-0 mağlup eden BB Erzurumsporlu futbolcular ve teknik heyet tarafından alkışlandı. Maçtan sonra, futbolcular bir birlerine sarılarak galibiyet sevincini yaşadı. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.