BB ERZURUMSPOR’DA ÇATLAK

BB Erzurumspor yönetiminde deprem yaşanıyor.

admin
admin
02 Mayıs 2016 Pazartesi 12:00
BB ERZURUMSPOR’DA ÇATLAK
BB Erzurumspor yönetiminde deprem yaşanıyor. Şampiyonluk coşkusu tüm hızıyla sürerken, kulüp ikinci başkanı Süha Dengizek’in istifa haberi şok etkisi yarattı. Bir süre önce yapılan kongrenin ardından sürekli birlik beraberlik mesajları verilirken, şampiyonluk yolunda kenetlenen yönetimden şampiyonluğun gelmesinin ardından çatlak sesler yükselmeye başladı. Yönetimdeki istifaların perde arkasında Kulüp Başkanı Ali Demirhan’ın yönetime danışmadan aldığı kararların etkili olduğu öğrenildi.
Öte yandan Süha Dengizek ve bazı yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından verilen sözlerin tutulmamasının yanında Ali Demirhan’ın kendisini Erzurum ve Erzurumspor’dan yüksek görmesinin de olduğu iddia ediliyor. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.