BB ERZURUMSPOR YENİ HOCAYLA ANLAŞTI

Ard arda alına kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yollarını ayıran BB Erzurumspor, Turhan Özyazanlar’la anlaştı. Özyazanlar ile bir araya gelen Kuyüp Başkanı Saim Özakalın, sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

07 Aralık 2014 Pazar 23:35
BB ERZURUMSPOR YENİ HOCAYLA ANLAŞTI
TFF 3. Ligi 3. Grupta mücadele eden BB Erzurumspor’un yeni hocası Turhan Özyazanlar oldu. Erzin Belediyespor ile oynana karşılaşmayı tribünde izleyen Özyazanlar, takım için yapılması gereken çok şey olduğunu ifade etti. Özyazanlar’ın yardımcılığını Muharrem Uzun, Levent Çekal, Nurettin Koç ve Mesut Çalışkan yapacak.
ÖZAKALIN, GÜNGÖR’E TEŞEKKÜR ETTİ, ÖZYAZANLAR’A BAŞARI DİLEDİ
Kulüp Başkanı Saim Özakalın, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, “Son haftalarda almış olduğumuz istikrarsız sonuçlardan sonra Yönetim Kurulumuzla beraber yaptığımız durum değerlendirmesi sonucunda 14. Hafta itibariyle şuana kadar iyi sonuçlar alamadığımız konusunda mutabakata vardık. Takım için bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğu yönünde görüş birliği ortaya çıktı. Takıma tüm mesaisini iyi niyetiyle harcayan ve her zaman çalışkanlığını takdir ettiğimiz Taşkın Güngör hocamızla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Profesyonelliğin gereği zaman zaman böyle ayrılıklar kaçınılmazdır. Bugüne kadar kulübümüze katmış olduğu değerler, yapmış olduğu hizmetler ve emeklerinden dolayı Taşkın Güngör ve ekibine çok teşekkür ederiz. Bundan sonraki profesyonel hayatlarında kendilerine başarılar dileriz. Takımımıza yeni bir heyecan katacağına çok inanarak Turhan Özyazanlar hocamızla sezon sonuna kadar opsiyonlu olarak anlaşmaya vardık. Kendisinin başarılı olacağı ve arzu ettiğimiz şampiyonluğa bizi ulaştıracağına dair inancımız tamdır. Kendisine şahsım ve tüm yönetim kurulu adına başarılar diliyorum.” dedi.
ÖZYAZANLAR, SALI GÜNÜ TAKIMIN BAŞINDA
BB Erzurumspor’un yeni teknik direktör Turhan Özyazanlar da, gerek tesis açısından ve gerekse camia açısından çok iyi bir kulübe geldiğinin farkında olduğunu ifade ederek, “Buraya geldiğim andan itibaren mükemmel bir ortamla karşılaştım. Bu kulübün tek eksiğinin şampiyonluk olduğunu düşünüyorum. Bugün Erzin Belediyespor ile oynadığımız maçı tribünde izledim. Takım içerisinde yapılması gereken çok şey olduğunu gördüm. Önümüzdeki salı günü yardımcı hocalarım Muharrem Uzun, Levent Çekal, Nurettin Koç ve Mesut Çalışkan ile beraber takımın başında ilk antrenmanımıza çıkacağız. İnşallah bizden istenilen ve yıllardır beklenilen şampiyonluğa ulaşmak için tüm ekibim ile birlikte bütün mesaimizi Erzurumspor için harcayacağız. Allah utandırmasın.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 07.12.2014 23:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.