BB ERZURUMSPOR OFSPOR MAÇI HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Lideri BB. Erzurumspor, Pazar günü kendi evinde konuk edeceği Ofspor maçının hazırlıklarına başladı.

admin
admin
15 Şubat 2017 Çarşamba 23:00
BB ERZURUMSPOR OFSPOR MAÇI HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Yardımcı Antrenör Bülent Üstüner, Zafer Demiray, Sinan Demircioğlu, Adem Çağlayan ve Kaleci Antrenörü Emin Sarı nezaretinde 1,5 saat yenileme antrenmanı yapan mavi-beyazlılarda hırslı geçen antrenmana sakatlığı devam eden Savaş Tağa katılmadı.

YILDIRIM: OF MAÇI ÖNEMLİ

Ofspor maçının önemli olduğunu açıklayan B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, “Kendi evimizde oynayacağımız Ofspor maçı bizim için çok önemli. İnşallah Nazillispor karşısında yüksek motive gösteren oyuncularımın bu maçta aynı performans başarısını göstererek galibiyet serimizi taraftarlarımızın desteği ile sürdürerek hedeflediğimiz yola ilerlemek istiyoruz.” dedi.

Öte yandan, antrenman sahasına giren davetsiz misafir eğitimli Alman K-4 köpeği ‘Porsuk’un teknik heyet ve futbolcularla topla oynaması neşe kaynağı oldu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.