BB Erzurumspor Galatasaray’ı konuk ediyor

Mavi-beyazlı futbolculardan Kaan Kanak, Oltan Karakullukçu ve Ömer Şişmanoğlu sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.

admin
admin
24 Ekim 2020 Cumartesi 11:17
BB Erzurumspor Galatasaray’ı konuk ediyor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.

Milli maçlar öncesinde ligde çıktığı 4 haftada 2 galibiyet bir de beraberlik alarak 7 puan toplayan mavi-beyazlı ekip, ligin 5. haftasında rakip takım Atakaş Hatayspor'da ortaya çıkan Kovid-19 salgını nedeniyle 5. haftadaki bu maçı oynayamadı.

Sarı-kırmızılı takımı ligin 6. haftasında konuk edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligdeki 3. galibiyetini alarak yoluna devam etmek istiyor.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda 19.00'da başlayacak Erzurumspor-Galatasaray maçını, hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Erzurum temsilcisinde sakatlığı bulunan Kaan Kanak, Oltan Karakullukçu ve Ömer Şişmanoğlu kadroda yer almayacak.

GALATARASAY MAÇI ÖNCESİ BB ERZURUMSPOR'DA KOVİD-19'A RASTLANMADI

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da, oynanacak Galatasaray maçı öncesi futbolcular, teknik heyet ve A takımı personelinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testlerinde pozitif vakaya rastlanmadığı bildirildi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, 24 Ekim Cumartesi günü mavi-beyazlı takımın sahasında konuk edeceği Galatasaray maçı öncesi futbolcular, teknik heyet ve kulüp çalışanlarına Kovid-19 testi yapıldı.

Futbolcular, teknik heyet ve kulüp çalışanlarının testleri negatif çıktı.

Mavi beyazlı kulüp, bir başka açıklamasında ise futbolcusunun Kovid-19 testi pozitif çıkan Trabzonspor'a "geçmiş olsun mesajı" yayımladı.

Açıklamada, "Trabzonspor Kulübünün Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan futbolcusuna geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.