BB ERZURUMSPOR, ESLEM ÖZTÜRK’Ü RENKLERİNE KATTI

BB Erzurumspor Beşiktaş’tan Eslem Öztürk’ü transfer etti

admin
admin
03 Ocak 2017 Salı 07:22
BB ERZURUMSPOR, ESLEM ÖZTÜRK’Ü RENKLERİNE KATTI
BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüşerek yıldız oyuncu Eslem Öztürk’ü 1,5 yıllığına Erzurumspor'a kiraladı.
Başkan Fikret Orman, “BB Erzurumspor'a hayırlı olsun. Medeniyetler şehri Erzurum'u inşallah süper ligde görmeyi arzu ediyoruz” dedi.
Kulüp Başkanı Demirhan ise, “Tek mücadelemiz söz verdiğimiz gibi yaptığımız transferlerle Erzurumspor'u şampiyonluğa taşımak. Transferlerimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çetin 2017-01-03 19:02:36

Sayın ali demirhan ve yönetim kurulu lütfen taraftarın sesine kulak verin.Şimdiye kadar yaptığınız transferler taraftar olarak iyi karşılanıyor ama transfer yapmak istediğiniz barış memiş transferini taraftarımız istemiyor.Çünkü oyuncu ligin ilk yarısında sadece 5 dakika forma bulmuş yani ligin ilk yarısını boş geçirmiş bize sürekli oynayan futbolcu lazım .Biz orta sıralarda mücadele eden takım değil tam tersi bir üst lige çıkma mücadelesi veren takımız bundan dolayı da bize daha deneyimli oyuncu lazım.Sayın doğu türk gazetesi bir haber yaparsanız veya ali demirhan yönetimine iletirseniz iyi olur.Çünkü erzurumspor hepimizin .Erzurumspora liglerinde oynayan kaliteli isimler gelsin ki takımımız bir üst lige çıksın.