BB Erzurumspor'dan forvet transferi

Mavi-beyazlı takım, Fransız forvet Rashad Muhammed ile prensipte anlaştı

admin
admin
14 Ocak 2019 Pazartesi 00:50
BB Erzurumspor'dan forvet transferi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Norveç'in Sarpsborg takımında forma giyen Fransız forvet Rashad Muhammed ile prensipte anlaştı.

Rashad Muhammed, Sarpsborg-Beşiktaş maçının 1. dakikasında golü kaydetmeyi başarmıştı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, mavi-beyazlı kulübün 25 yaşındaki Fransız forvet ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Rashad Muhammed'in bugün (Pazartesi) kente geleceği aktarılan açıklamada, Fransız futbolcunun sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Ara transfer döneminde sessizliğini Danimarkalı stoper Pierre Kanstrup'u kadrosuna katarak bozan Erzurumspor, gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı Sarpsborg takımından getirilen Rashad Muhammed ile çözmeye çalışacak.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR'DA İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI

Spor Toto Süper Lig ekiplerden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü.

Antalya'daki hazırlık kampını tamamlayan mavi-beyazlı ekip, Erzurum'da çalışmalarına devam etti.

Erzurum ekibinde, 1461 Trabzon ile dün oynanan hazırlık maçı kadrosunda yer alan futbolcular, kulüp binasındaki salonda kuvvet çalışması yaptı.

Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimde gerçekleştirilen ve yarım saat süren antrenmanda, mavi-beyazlı ekibin yedek kadrosu ise sahada çalıştı.

Öte yandan, Danimarka'nın Aarhus takımından transfer edilen ve kente gelen Pierre Kanstrup da yedek kadroyla antrenmana katıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.