BB Erzurumspor'a moral ziyareti

TFF 1. Lig'in 8. haftasında 13 Eylül Cuma günü sahasında İstanbulspor ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

admin
admin
12 Ekim 2017 Perşembe 12:44
BB Erzurumspor'a moral ziyareti

Kazım Karabekir Stadı'nda teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 2 saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan ve topla koordinasyonla devam eden idmanda, iki grup halinde taktik çalışma yapıldı.

Takımın antrenmanını coşkuyla takip eden taraftarlar, futbolculara ve teknik heyete baklava ikram etti.

Kulüp başkanı Dilaver Yılmaz, yaptığı açıklamada, kuruluşundan bugüne her türlü zor şartta dahi takımına destek veren taraftarlara teşekkür etti.

Futbolcuların ve teknik yönetimin kulübü başarılara ulaştırmak için elinden geleni yapacağını ifade eden Yılmaz, İstanbulspor maçında taraftarlardan destek istedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumsporIstanbulspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.