BAYANLARA VE ÇOCUKLARA MÜJDE

Türk futbolunda son dönemlerde adeta moda olan bayan ve çocuk seyirci, Büyükşehir Belediyespor’un da gündemine girdi. Basın sözcüsü Demir, Pazarspor maçında bayan ve çocuk taraftarlarımızı ücretsiz olarak maça bekliyoruz” diye konuştu.

06 Mart 2012 Salı 19:01
BAYANLARA VE ÇOCUKLARA MÜJDE
Pazar günü deplasmanda Aydınspor 1923’ü Cabir Coşar’ın attığı golle 1-0 mağlup eden ve haftayı üç puanla kaparak, play off için büyük avantaj sağlayan Büyükşehir Belediyespor’da adeta bayram havası esiyor. Mavi-beyazlı takıma Aydın deplasmanı dönüşü bir günlük izin verildi. Bugünden itibaren Pazarspor maçı hazırlıklarına başlayacak olan Büyükşehir temislicisinde Basın Sözcüsü Ufuk Demir’den bayan ve çocuk taraftarlara çağrı geldi. Demir, “Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız maçta tüm Erzurumlu bayan ve çoçuklara maçımıza bekliyoruz. Pazar günü maça gelerek takımımızı desteklesinler” dedi. Bu yıl Futbol Federasyonu’nun uygulamaya koyduğu sistem sayesinde özellikle Bursaspor ve Feherbahçe’nin bayan ve çocuk taraftarlarının tribünleri doldurduğunu ve bu sayede hem gündeme geldiklerini hem de başarılı olduklarını ifade eden Demir, Erzurumlu bayan ve çocuk taraftarlarında Büyükşehir Belediyespor’a katkısının son derece olumlu yansıyacağını söyledi.
BAYANLAR KARARDAN MEMNUN
Bu arada Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Ufuk Demir’in bayan ve çocuk taraftarların maçları ücretsiz olarak izleyeceğini açıklaması şehirde bayanlar arasında olumlu yankı buldu. Erzurumlu çok sayıda bayan taraftarın Pazar günü Cemal Gürsel Stadı’nda oynayacağı Pazarspor maçında tribünlere akın ederek, Mavi-beyazlı takıma destek vereceğini belirttiler. Bayan taraftarlar, “Yönetimin aldığı kararı destekliyoruz. İnşallah Pazar günü hava da sıcak olur ve bizde maça giderek, Büyükşehir Belediyespor’a tribün desteği veririz” diye konuştular.
Aydın maçı sonrası dünü izinli olarak geçiren ve tesislerde istiharet eden futbolcular, bugün öğle saatlerinde bir araya gelerek Pazarspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Teknik Patron Faik Demir, oyuncularının Pazarspor engelini de aşması için planlar yapacak.

Editör

Son Güncelleme: 07.03.2012 00:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.