BASKETBOL MASAYA YATIRILDI

Erzurum’da basketbol kurmayları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret ederek, Pota’da yapılması gerekenleri masaya yatırdı.

20 Eylül 2015 Pazar 16:45
BASKETBOL MASAYA YATIRILDI
Erzurum’da basketbol kurmayları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret ederek, Pota’da yapılması gerekenleri masaya yatırdı. 

Erzurum’da Basketbol Kurmayları GHSİM’ne çıkarma yaptı. Erzurum Basketbol İl Temsilciliği Yönetim Kurulu olarak Gençlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i makamında ziyaret eden basketbol kurmayları Taşkesenligil ile istişare toplantısı yaptı. Ziyarette Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa'ya İkinci Başkan H.Koray Emeksiz, Genel Sekreter Melih Leylioğlu, Eğitim Sorumlusu Tahsin Öncül, Atama Sorumlusu Tayyib Çubukçu, Üyelerden Ayhan Toptaş ve İl Tertip Kurulu Üyesi Antrenör Hamit Kavurmacı eşlik etti.z Basketbol yöneticilerinin ziyaretinden memnuniyet duyan Taşkesenligil, yeni yönetime başarı dileklerini iletirken Erzurum Basketbolu için GSİM olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Erzurum Basketbol İl Temsilcisi Cem Culfa, yeni yönetim ile birlikte 2015-2016 sezonunun Erzurum Basketbolu için Bölgesel ve Ulusal turnuvalara ev sahipliği yapmak istediğini, bu önemli organizasyonlarda GSİM desteğine ihtiyaç duyulduğunu ve Taşgesenligil'in sıcak yaklaşımından gelecek için daha çok ümitlendiğini belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 20.09.2015 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.