BAŞKAN ORHAN’DAN BB ERZURUMSPOR’A MORAL

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’a haftasonu karşılaşacağı Bergama Belediyespor maçı öncesi moral verdi.

08 Ekim 2014 Çarşamba 13:29
BAŞKAN ORHAN’DAN BB ERZURUMSPOR’A MORAL
Süper Toto 3. Lig, 3. Grupta mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, haftasonu karşılaşacağı Bergama Belediyespor deplasmanı öncesi Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde moral ve enerji depoladı.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın davetlisi olarak Belediye bünyesindeki termal tesislerde ağırlanan Erzurumspor teknik heyeti ve futbolcuları düzenlen akşam yemeğinde bir araya geldiler. Programa, Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Halil Özcan, Meclis Üyesi Mustafa Kahveci, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Bergama Belediyespor maçı hazırlıklarının ardından, Özcan ve Kahveci’nin refakatinde termal tesisleri gezen teknik heyet ve futbolcular, kaplıcalara girerek ter attılar.

İlk defa geldiği termal tesislere hayran kaldığını belirten Teknik Direktör Taşkın Güngör, yüksek irtifa kamp merkeziyle öne çıkan Erzurum için, Ilıca Termal Tesisleri’nin de önemli bir katma değer oluşturabileceğini belirtti. Takımına olan desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a teşekkür eden Güngör, Ligin 6. haftasında karşılaşacakları Bergama Belediyespor maçı öncesinde takımın galibiyet için kenetlendiğinin altını çizdi. Güngör, ayrıca hedeflerinin 3 puan olduğunu ve sezon sonunda şampiyonluğu göğüsleyebilecek güçte olduklarını ifade etti.

Program, akşam yemeğinin ardından sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 08.10.2014 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.