BAŞKAN DEMİRHAN, DOĞUTÜRK'E KONUŞTU

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un şampiyonluğunun ardından patlak veren tartışmalar, yönetimde bazı istifaları beraberinde getirirken, Başkan Ali Demirhan, şampiyonluk kutlamalarına davet etmedikleri ünlü sanatçı İbrahim Erkal hakkında sitayişkar laflar etti, “O bizim çok değer verdiğimiz, gurur duyduğumuz bir sanatçımızdır” dedi.

admin
admin
03 Mayıs 2016 Salı 00:53
BAŞKAN DEMİRHAN, DOĞUTÜRK'E KONUŞTU
Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’un şampiyonluğunun ardından patlak veren tartışmalar, yönetimde bazı istifaları beraberinde getirirken, Başkan Ali Demirhan, şampiyonluk kutlamalarına davet etmedikleri ünlü sanatçı İbrahim Erkal hakkında sitayişkar laflar etti, “O bizim çok değer verdiğimiz, gurur duyduğumuz bir sanatçımızdır” dedi. Yazarımız ÖZTÜRK AKKÖK’e konuşan Başkan Demirhan, olağanüstü genel kurula gideceklerini ve yeni bir yönetim oluşması için gayret göstereceklerini söyledi.
 
Başta BB Erzurumspor İkinci Başkanı Süha Dengizek olmak üzere yöneticilerden Suat Önal, Serkan Daş ve Dündar Özbaylar’ın istifalarıyla sarsılan BB Erzurumspor’da gözlerin çevrildiği Başkan Ali Demirhan, içini Doguturk’e döktü. İstifa haberlerinin art arda sıralandığı gün İstanbul’a giden Ali Demirhan, yaptığımız “tele-röportaj”da, Ibrahim Erkal’a zeytin dalı uzattı, “O, Erzurum’un yetiştirdiği çok büyük bir sanatçı, bizim de sevdiğimiz, gurur duyduğumuz bir isimdir” diyerek, tartışmalara son noktayı koydu. İbrahim Erkal’ın, öğrencilik yıllarının idolü olduğunu özellikle vurgulayan Başkan Demirhan, “Diyelim ki, yönetim olarak biz İbrahim Erkal’ı şampiyonluk kutlamalarına davet etmedik. O çıkıp Erzurum’a gelseydi de, bizleri mahcup etseydi” dedi.
 
BENİM BİR BEKLENTİM YOK!
 
İstifa eden yöneticilerle ilgili olarak önceden yaptığı açıklama ve değerlendirmelerin bir benzerini de Doguturk’e yapan Ali Demirhan, BB Erzurumspor Başkanı olarak ileriye dönük hiç bir hesap içinde olmadığını ve bir beklentisinin bulunmadığını, sadece üstlendiği önemli görevin hakkını vermeye çalıştığını söyledi. Erzurum’un ve Erzurum insanının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Demirhan, şöyle devam etti:
 
ANKARA’DA GÖRÜŞMELER YAPACAĞIM
 
“-Bugün, yarın Ankara’ya gidecek ve bir dizi görüşmeler yapacağım. Yine Onursal Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ile de konuyu enine-uzununa konuşacağım. Biz, Erzurumspor’u söz verdiğimiz gibi, şampiyon yaptık. Bu görevi daha iyi yapacaklarını iddia edenler varsa, buyursun, gelsinler. İstifalardan sonra, aramızda olağanüstü genel kurula gitme gibi bir niyet oluştu. Ankara’da ve Erzurum’da yapacağımız görüşmelerden sonra, yönetime talip olup-olmama konusunda nihai kararımızı vereceğiz.”
 
EN BÜYÜK DESTEĞİ GAZETECİLER VERDİ
 
Konuşma ve değerlendirmelerinde, hem İbrahim Erkal ile aradaki buzları eritme ve hem de yeniden göreve talip olma gibi bir niyet içinde olduğunu hissettiren Başkan Demirhan, Erzurum Medyası için de “bizim olmazsa olmaz değerlerimiz, kötü gün dostlarımız” ifadelerini kullandı. Erzurumspor’un şampiyonluk yolundaki en büyük destekçilerinin basın mensupları olduğuna dikkati çeken Demirhan, “Hepimiz insanız. Biz de zaman zaman duygularımızla hareket ettik. Ama ne olursa olsun, şampiyonluk mücadelesinde en büyük desteği gazeteci dostlarımızdan gördük. Bizim kimseyle ne bir küs’lüğümüz, ne dargınlığımız bulunmuyor” dedi.
 
LÜTFÜ YÜCELİK’İ DAVET ETTİK, GELMEDİ
 
Şampiyonluk kutlamalarına siyasetin bulaştığı yolundaki eleştiriler için de, “Biz, hemen herkesi kutlamalarımıza davet ettik. Mesela ETSO Başkanı Lütfü Yücelik’i, ETSO Meclis Başkanı, aynı zamanda bizden önceki yönetim kurulu başkanımız Saim Özakalın’ı gecemize davet ettik. Öyle ki, ayrı gayrı olmasın diye, Çat’ın CHP’li Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç beyi bile unutmadık. Ama çoğu davetli, davetimize icap etmedi. Erzurumspor’u birinci lige taşımış Cemal Polat başkanımız geldiler, masada birlikte yan yana oturduk. Erzurumspor’un olduğu bir günden yanında yer almış, desteğini vermiş Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’i onore etmek görevimizdi, bunu yaptık. Keşke başkaları da bize destek verseydi, biz onları da alkışlasaydık” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör

Son Güncelleme: 03.05.2016 00:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdal erkal 2016-05-03 14:42:57

selamunaleyküm.olanları baştan beri takip ediyoruz.canıma erzurum

Avatar
ERDAL ERKAL 2016-05-03 14:38:19

selamunaleyküm.ibrahi̇m erkal istanbulda erzurumu maşşAllah çok i̇yi̇ temsi̇l edi̇yor.erzurumu erzurumda temsi̇l edemeyenlere di̇yecek laf bulamiyorum.beledi̇ye başkani mehmet sekmen bunlarin i̇çi̇nde değil bi̇li̇yorum