BAŞKAN BULUTLAR’DAN ERKEK VOLEYBOL TAKIMINA MORAL ZİYARETİ

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Türkiye Voleybol 2. Ligin de mücadele eden Palandöken Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nı antrenmanda ziyaret etti.

02 Ekim 2015 Cuma 10:01
BAŞKAN BULUTLAR’DAN ERKEK VOLEYBOL TAKIMINA MORAL ZİYARETİ
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Türkiye Voleybol 2. Ligin de mücadele eden Palandöken Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nı antrenmanda ziyaret etti. 

Başkan Bulutlar, voleybolculara tatlı ikram ederken, yeni sezon beklentilerini de oyuncularla paylaştı. Türkiye Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden voleybol takımı, antrenmanlarını da sıkı tutuyor. Yeni transferlerle kadrosunu yenileyen takım oyuncularını son antrenmanlarında Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ziyaret etti. 2015-2016 sezonunda oyunculara başarılar dileyen Başkan Bulutlar, tüm takım kadar kendilerinin ve kent halkının da bu heyecanı yaşadığını söyledi. Hazırlık döneminin takımın kaynaşması adına da çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Bulutlar, takıma yönelik beklentilerini de açıkladı.

"BU TAKIMDAN DAYANIŞMA VE MÜCADELE BEKLİYORUM"

Başkan Bulutlar,"Bu tribünlerde Erzurumlular olacak. Onların önünde oynayacaksınız. Onun için bu takımda olması gereken iki şey var. Bunlardan birincisi iyi bir mücadele. Kent halkı, bu takıma gönül verdiğinizi, istekli oynadığınızı görmek isteyecektir. Sonuçtan ziyade, takım için mücadele ettiğinizi göstermeniz gerekir. İkincisi ise en önemli konu takım içindeki dayanışma. Bu takımda, bir adım önde olan kimse yoktur. Herkes eşittir. Bizim de sizlere bakış açımız eşitlik üzerinedir. Bunun tersi bir durum takımın moral ve motivasyonunu da düşürür. Onun için dayanışma ve kardeşlik ilişkileri, tecrübe paylaşımı bu takım için çok önemli" diye konuştu.

PAZAR GÜNÜ HERKESİ TAKIMA DESTEK İÇİN DAVET EDİYORUM

Mücadele ve dayanışma ile birlikte galibiyetlerin de geleceğine inandığını belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “ Tüm Erzurumluları ve spor severleri Pazar Günü saat 15:00 Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonun da oynayacağımız Malatya Büyükşehir Belediyespor ile sezonun ilk maçına davet ediyorum. " şeklinde konuştu.

ÇOK İYİ BİR ÇALIŞMA DÖNEMİ GEÇİRDİK

Takımın yeni Antrenör Süleyman Kolişler ise, Takımın zaman geçtikçe daha fazla kaynaştığına dikkat çekerek, "İyi şeylerin bizi beklediğine inanıyoruz. Takım olarak inançlıyız. Yeni sezonda da seyir zevki yüksek olan maçlar izlensin istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz" dedi. Kolişler , Eksikliklerin bir an önce tamamlanması adına gerçekleştirilen transfer girişimlerden dolayı da Başkan Bulutlar'a teşekkürlerini sundu. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, konuşmaların ardından oyunculara tatlı ikram etti. Ziyarette, Palandöken Belediyespor yönetimi de hazır bulundu. Palandöken Belediyespor Erkek Voleybol takımı şu isimler den oluşuyor; Gürkan İşçilik ,Alper Aydın (kaptan), Kaan Çiçek, Server Barış Sancak, Oğulcan Kara, Sercan Abonoz ,Bahadır Tekerek, Fikri Berber, Alper Dikmen, Eray Kırbaş ve Okay Serçe. 

Editör

Son Güncelleme: 02.10.2015 10:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.