BAŞKAN BULUTLAR’DAN AVRUPA FATİHİNE ALTIN

Palandöken Belediye Spor Kulübü’nün Boks Takımının sporcularından 54 kiloda Ahmet Otcu, Avrupa 3’ncülüğünü elde ederek Palandöken Belediyesini ve Erzurum’un gurur olurken başarıyı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, altın ile ödüllendirdi.

06 Haziran 2015 Cumartesi 08:56
BAŞKAN BULUTLAR’DAN AVRUPA FATİHİNE ALTIN
Palandöken Belediye Spor Kulübü’nün Boks Takımının sporcularından 54 kiloda Ahmet Otcu, Avrupa 3’ncülüğünü elde ederek Palandöken Belediyesini ve Erzurum’un gurur olurken başarıyı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, altın ile ödüllendirdi. 

Ukrayna’nın Livnee kentinde yapılan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda Palandöken Belediye Spor Kulübünü sporcularından 54 kiloda Ahmet Otcu, Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya alması sevinçle karşılanırken Avrupa fatihi Ahmet Otcu ve Yıldız Boks Milli Takımı Başantrenörü ve Palandöken Belediyesi Boks takım hocası Gürkan Sönmez, alınan bu önemli başarıyı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile paylaştılar. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar makamın da kabul ettiği sporcuları almış oldukları başarıdan dolayı hem kutladı hem de altı ile ödüllendirdi.

BAŞKAN BULUTLAR SPORCUYA GERÇEK ANLAM DA SAHİP ÇIKIYOR

Yıldız Boks Milli Takımı Baş antrenörü ve aynı zamanda da Palandöken Belediyesi Boks Takımı hocası, Gürkan Sönmez, 27 ülkeden 234 sporcunun katıldığı Avrupa boks şampiyonasında önemli bir başarıya imza atıklarını söyledi. Başarılarının artarak devam edeceğini belirten Gürkan Sönmez,” Palandöken Belediye Başkanımızın desteğini arkamızda bilmek bizleri daha da cesaretlendiriyor. Başkanımızın emeği büyüktür kendisine spora ve sporcuya gerçek anmada sahip çıktığı için sporcularım adına ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Palandöken Belediyesi Boks Takımımız şuanda Türkiye’ni en başarılı kulüpleri arasında yerini almıştır. Başarımız asla tesadüf değil. İnşallah Eylül ayında Rusya da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına en iyi şekel de hazırlanarak orada da başarı elde etmek istiyoruz ve bu başarılı alacak gücümüz var. ” dedi.

PALANDÖKEN İLÇESİ AYRICALIKLI’

Son dönemlerde ismini Palandöken İlçesin de yetişen genç sporcularla da duyurmaya başlamasından dolayı onur ve gurur duyduklarını ifade ederek bunların bir tesadüf olmadığını Palandökenin her yönü ile ayrıcalıklı bir şehir olduğunu belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; “Birçok alanda yurt içine ve yurt dışına Palandöken İlçemizin ismini duyurduk. Her yönden şanslı olan Palandöken ilçemiz birçok genç cevheri de var. Ancak bu güne kadar bu cevherler desteklenemediği için birçokları göz ardı edilmişti. Biz elimizden geldiğince eğitime ve spora destek vermenin gayreti içerisindeyiz. Salon sporları bizce en çok desteklenmesi gereken sporlardan bir tanesi. Salon sporları sayesinde çok daha ekonomik koşullarla ve farklı şartlarda şehrimizin adını duyurma imkânına sahibiz. Bu gün bu başarıyı bize getiren genç kardeşimiz, onu çalıştıran değerli hocamız ile onu destekleyen ve her daim arkasında duran ailesini kutluyor ve teşekkür ediyorum. Kendisine başarılarının devamını diliyorum. Umarım bu azmi ve kararlılığı ile Rusya’da yapılacak olan Dünya şampiyonasında da başarıların altına imza atar” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 06.06.2015 08:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.