BASAN KILIÇ'TAN SÜPER KUPA SÖZÜ

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın girişimleri neticesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Suat Kılıç’tan Galatasaray-Fenerbahçe arasında 29 Temmuz'da oynanacak süper kupa finalinin Erzurum’da yapılması için söz alındığını açıkladı.

01 Haziran 2012 Cuma 16:39
BASAN KILIÇ'TAN SÜPER KUPA SÖZÜ
Süper kupa finali için Yeni Erzurum Stadyumunda tadilat çalışmaları yapımının sürdüğünü belirten İl Başkanı Kılıç, “Sağlık Bakanımız Recep Akdağ, bu organizasyonun ilimizde yapılması için girişimlerde bulunarak dün Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Suat Kılıç’la bir görüşme yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Galatasaray - Fenerbahçe arasında 29 Temmuz'da oynanacak süper kupa finalinin Erzurum’da yapılması için gerekli destekte bulunacağını ifade ederek büyük bir aksilik çıkmadığı takdirde söz verdi.” dedi.
Süper kupa finalinin Erzurum’da yapılması için kamuoyunda ciddi bir beklenti olduğunu kaydeden Murat Kılıç, “Geçen yıl nasip olmadı. Bu sene çeşitli mecralarda bu finalin Erzurum’da oynanması için girişimlerde bulunuyoruz. Sağlık Bakanımız bu konuda gerekli görüşmeleri yapıyor. 29 Temmuz’da bu final ilimizde oynanacak” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 01.06.2012 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.