Barlak: Elazığ’da Gakkoş, Erzurum’da Dadaşız

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Metin Barlak, geçtiğimiz hafta Elazığspor ile deplasmanda oynadıkları maçın bitiminden sonra yaşanan olaylarla ilgili yapılan spekülasyonların devam etmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

admin
admin
20 Aralık 2017 Çarşamba 12:38
Barlak: Elazığ’da Gakkoş, Erzurum’da Dadaşız

Barlak, yaşanana olayların Elazığ’a ve Elazığspor Kulübüne mal edilmemesini gerektiğini söylerek “Biz bir ailenin parçalarıyız. Ebedi kardeşiz” dedi.

Geçen hafta Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanan maçın her iki taraftar gruplarının kardeşlik ve sevgi sloganlarıyla maça başladığını hatırlatan Metin Barlak, saha içinde de maçın tamamen dostluk havasında geçtiğine dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı: “Elazığ’da 1-0 kazandığımız maçın ardından, belirli bir kesim tarafından Büyükşehir Belediye Erzurumspor kafilesine karşı çirkin bir eylemde bulunulmuştur. Bu tür davranışları yapan veya yaptıranları şiddetle kınıyoruz. Ancak bu çirkin davranışı, bazı kişilerin anlık galeyanı olarak değerlendiriyor ve Elazığspor’a ve Elazığ şehrine mal edilmemesi gerektiğine dikkat çekiyoruz. Asırlardır ‘Dadaş-Gakkoş kardeş şehir’ olarak şiddetin karşısında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. Temiz futbolu her zaman ilke edinen bir kulüp olarak, hassasiyetimizi koruyarak daha çok kenetlenmemiz gerektiğini önemle rica ediyoruz.”

Basın Sözcüsü Barlak sözlerini, “Elazığ’da Gakkoş, Erzurum’da Dadaşız. Biz bir ailenin parçalarıyız. Ebedi kardeşiz. Elazığspor Kulübüne başarılar diliyoruz” diye bitirdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.