Barlak: Birliktelik ruhu ile daha güçlü bir takım olacağız

BB. Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Metin Barlak, Teknik Direktör Osman Özköylü’nün taktik ve futbolcuların sahadaki hırslı azmi ile Balıkesir spor karşısında alınan 4-3’lük galibiyetin sevindirici olduğunu açıkladı.

admin
admin
21 Ağustos 2017 Pazartesi 13:10
Barlak: Birliktelik ruhu ile daha güçlü bir takım olacağız

Basın Sözcüsü Barlak, “Birliktelik ruhu ile ligde daha güçlü bir Erzurumspor olacağız” dedi.

Yeni sezona birlik, beraberlik içerisinde takım ruhu ile girerek başarılı bir Erzurumspor Kulübü olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Basın Sözcüsü Metin Barlak, “Başta BB. Erzurumspor Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen, Kulüp Başkanı Dilaver Yılmaz, Yönetim Kurulumuzun birliktelik ve öz verili çalışmaları içinde takımımızın Teknik Direktörü Osman Özköylü, yardımcı antrenörler, futbolcularımızın hırslı ve özverili çalışması karşısında yeni sezonda adından söz ettiren Erzurumspor Kulübü olacağız. Yönetim Kurulu olarak, Mavi-Beyaz renklere gönül veren fedakar taraftarlarımızdan biraz sabır istiyoruz. Kazım Karabekir Stadı’nda yapımı devam eden turnikelerin kendi evimizde oynayacağımız Samsun spor maçına yetiştirmeyi hedefliyoruz. İnşallah BB. Erzurumspor olarak ligde hedefi olan ve zirve mücadelesi verebilecek takım olacağız.” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.