BALKANLARIN CESUR YÜREKLİ ŞAMPİYONU

Cesur ve atak mücadelesi ile Muay Thai’nin “Cesur yüreği” seçilen Murat Uğurlu, Balkan şampiyonu olarak Erzurumluların göğsünü kabarttı. GHSİM Müdürü Taşkesenligil, şampiyon sporcuyu kutladı.

14 Ocak 2015 Çarşamba 10:59
BALKANLARIN CESUR YÜREKLİ ŞAMPİYONU
Türkiye’ye Muay Thaide Balkan Şampiyonluğu kazandıran Murat Uğurlu gurur kaynağı oldu. Erzurum’a ilk kez Muay Thaide Balkan Şampiyonluğu kazandıran milli sporcu, mutluluktan uçuyor. Muay Thai Milli Takım Teknik Kuruy Üyesi olan Hasan Söylemez’in talebesi olan 14 yaşındaki milli sporcu Balkan Şampiyonu olarak Erzurumluların göğsünü kabarttı. İstanbul’da yapılan ve beş gün süren Muay Thai Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Gençliksporlu Murat Uğurlu 45 kiloda tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Finalde Gürcü rakibini nkavtla yenen Murat Uğurlu Balkan Şampiyonu olarak ülkemize altın madalya kazandırdı. 10 ülkeden 200’ü aşkın sporcunun yarıştığı Balkan şampiyonasında Erzurumlu Muay Thaici Murat Uğurlu’nun şampiyonluk kürsüsüne çıkması büyük bir başarı olarak gösterildi. Milli Muay Thaiciyi kutlayan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, yıldız sporcudan dünya ve Avrupa şampiyonluğu beklediğini ifade etti. Cesur ve atak mücadelesi ile müsabakalarda göz dolduran Erzurumlu sporcu, “Cesur yürek” olarak adlandırıldı. GHSİM İl Müdürü Taşkesenligil, “Muay Thai ülkemizde yeni bir spor dalı olmasına rağmen Erzurumlu bir sporcumuzun Balkan şampiyonu olması bizim için övünç kaynağıdır. Antrenörü Hasan Söylemez ve kendisini bu başarıdan dolayı kutluyorum” dedi. Milli sporcu Murat Uğurlu, hedefinin Tayland’da yapılacak olan Dünya şampiyonasına katılmak olduğunu söyledi. Uğurlu, “Milli takım antrenörü de olan Hasan hocamın taktiklerini uygulayıp hedefe ulaşacağım. Önce Dünya şampiyonu, sonra da Avrupa şampiyonu olmak istiyorum. Bunun için çok çalışarak hedefe ulaşacağım. Benim bu başarımda en büyük pay Hasan Söylemez hocamındır. Kendisine bana olan desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Onu mahcup etmemek için elimden gelen mücadeleyi göstereceğim. İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil’e de verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Taşkesenligil, Başkan Şampiyonu Murat Uğurlu’ya hediye takdim etti. 

Editör

Son Güncelleme: 14.01.2015 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.