BALKANLARDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER

Türkiye Karate Federasyonu tarafından 28 Ocak 1 Şubat 2015 tarihlerinde Sakarya’da gerçekleştirdiği Minikler ve Yıldızlar Karate Türkiye Şampiyonası’dan Erzurumlu karateciler mutlu döndü.

05 Şubat 2015 Perşembe 13:31
BALKANLARDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER
Minik ve yıldız karateciler elde ettikleri derecelerle Erzurum’un gurur kaynağı olurken, Milli takıma seçilme başarısı gösterdi. 

Antrenörler Muhammet Çelebi, Özkan Kırıveroğlu ve Emre Karataş yönetiminde tatamiye çıkan Erzurumlu karatecilerden Muhammet Emir Halis katada ferdi olarak üçüncü oldu vu bronz madalya kazandı. Ayrıca Muhammet Emir Halis, Bilal Bayram ve Ömer Faruk Demirel’den oluşan 2002-2001 doğumlu kata takımı Türkiye şampiyonu olma başarısı gösterdi. 2004 doğumlu yıldızlar kumite müsabakalarında tatamiye çıkan Erzurumlu Haktan Her ay müthiş bir performans göstererek, rakiplerini mağlup etti. Türkiye şampiyonu olan Heray, altın madalyanın sahibi olarak birincilik kürsüsüne çıktı. Katada şampiyon olan sporcuların yanı sıra kumitede ferdi olarak birinci olan Haktan Heray, Balkan Karate Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkını kazandı. 

Editör

Son Güncelleme: 05.02.2015 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.