BALKAN ŞAMPİYONU KORKMAZ’DAN ÇİNTİMAR’A ZİYARET

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun ev sahipliğinde 3 Ağustos 2013 tarihinde Edirne’de yapılan Yıldızlar Atletizm Balkan Şampiyonası’nda 3 bin metre yarışlarında birinci olan Erzurumlu Milli atlet Enis Korkmaz, Erzurum’un gururu oldu.

13 Ağustos 2013 Salı 16:02
BALKAN ŞAMPİYONU KORKMAZ’DAN ÇİNTİMAR’A ZİYARET
Milli atlet, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Ziyarette Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık ile Antrenörleri Yavuz Bayram, Orhan Güngör ve Nihat Bayburt’ta hazır bulundu. Edirne’de yapılan yarışlarda başarılı bir performans geçirererek, erkeklerde Türkiye adına altın madalya kazanan iki atletten biri olan Enis Korkmaz’ı tebrik eden Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, şampiyon atletin bundan sonraki yarışlarda da şampiyonluk kürsüsüne çıkacağına inandığını söyledi. Balkan Şampiyonu Atlet Enis Korkmaz ise başarıyı hocalarının taktiklerini iyi uygulamanın sonucunda yakaladığını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 13.08.2013 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.