ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BOKS TAKIMININ BÜYÜK BAŞARISI

Konya'da yapılan Üniversiteler Türkiye Boks Şampiyonasında Atatürk Üniversitesi büyük bir başarıya imza attı.

admin
admin
03 Nisan 2017 Pazartesi 00:17
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BOKS TAKIMININ BÜYÜK BAŞARISI

Teknik Direktörlüğünü Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı’nın yaptığı Atatürk Üniversitesi boks takımında Yunus Emre Batman- 69 Kg Türkiye şampiyonu, Ömer Kaba-81 Kg Türkiye ikincisi, Fatih Kayık - 60 Kg Türkiye üçüncüsü, Yunus Emre Ceylan - 64 Kg Türkiye üçüncüsü ve Hakan Kanyar - 75 Kg’da Türkiye üçüncüsü olarak, Erzurum’un ve Atatürk Üniversitesi’nin gururu oldular. Atatürk Üniversitesi takım halinde de Türkiye üçüncüsü oldu.

Teknik Direktör Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı, başarıda pay sahibi olanlara teşekkür etti. Yazıcı, “Şampiyonaya hazırlanmamızda her türlü desteği sağlayan Erzurum Atatürk Üniversitesi yönetimimize, Spor Kültür Daire Başkanlığımıza, sporcularımızın yetişmesini sağlayan ailelerine ve antrenörleri Cahit Himoğlu ve Altan Kalkışım ile Cuma Yılmaz'a ve onların nezdinde kulüp yöneticilerine, müsabakalara hazırlanırken sporcularımızı antrene eden İbrahim Bostancı ve İbrahim Kazancıoğlu’na Konya'da bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen Erzurum Sülünkaya Kültür ve Dayanışma Derneği Yöneticileri Selçuk Canpolat ve Rasim Gümüşsoy’a ve diğer yöneticilere, yine Baba Dostu Naif bey ve ailesine, boks sevdalısı ve antrenör yardımcısı Atilla Zengin’e, ayrıca bizlere bu başarıyı getiren sporcu kardeşlerime kalb-i minnet duygularımla çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.