AŞKALE'YE ÇİRKİN SALDIRI

Hafta içinde kendi evinde Refahiyespor’a mağlup olarak şampiyonluk şansını kaybeden Aşkale 3 Mart Beldespor, dün deplasmanda, can güvenliği olmadığı gerekçesi ile Kalkandere maçına çıkmadı.

16 Nisan 2012 Pazartesi 10:48
AŞKALE'YE ÇİRKİN SALDIRI
BAL Ligi’nde son maçında deplasmanda Kalkandere ile karşılaşacak olan Aşkale 3 Mart Beldespor, can güvenliği olmadığı gerekçesi ile maça çıkmadı. Önceki gün akşam saatlerinde Kalkandere’ye giden Kırmızı-siyahılar, Kalkanderespor taraftarının yumurtalı saldırısına uğradı. Dün polis eşliğinde maçın oynanacağı sahaya giden Aşkale 3 Mart Beldesporlular, stadyumda yeteri kadar güvenlik tedbiri olmadığı için sahaya çıkmadı. Teknik Patron Sinan Boyacı, maç öncesinde Rize Valiliği’ne ve Rize Emniyet Müdürlüğü’ne üst düzey güvenlik önlemleri alınması için yazılı talepte bulunduklarını belirtti. Boyacı, “Biz maç öncesinde maçın önemine binaen, üst düzey güvenlik önlemleri alınmasını istedik. Ancak Kalkandere’ye gittiğimizde yumurtalı saldırıya uğradık. Stada gittiğimizde ise 18 tane polis memuru olunca, biz bu şartlar altında maç oynayamayacağımızı maçın hakemlerini yazılı dilekçe ile ilettik ve maça çıkamayacağımızı ilettik ve maça çıkmadık” dedi.
Boyacı, Aşkale 3 Mart Beldespor olarak, maçtan önce Rize Valiliği ve Rize Emniyet Müdürlüğü’ne güvenlik tedbirlerinin alınması için yazılı talepte bulunmalarına rağmen, bu taleplerinin yerine gelmediğini ifade etti.

Editör

Son Güncelleme: 16.04.2012 11:10
Anahtar Kelimeler:
AŞKALEYE ÇİRKİN SALDIRI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.