AŞKALE GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU

Filede son yıllarda büyük bir atılım gerçekleştiren Aşkale Anadolu Lisesi, geçtiğimiz yıl şampiyon olurken, bu yıl ikincilik kupası ile yetindi. Aşkaleli genç voleybolcular şampiyon gibi karşılandı.

01 Ocak 2013 Salı 00:55
AŞKALE GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU

Nurullah PALA
Erzurumn’da GHSİM ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Voleybol Şampiyonası’nın yankıları sürüyor. Geçen sezonun rövanşı niteliğindeki final maçında Erzurum Güzel Sanatlar Spor Lisesi’ne 3-1 mağlup olan ve bu kez ikincilikle yetinen Aşkale Anadolu Lisesi ilçede şampiyon gibi karşılandı. Antrenörler Mehmet Kırık ve Orhan Güngör yönetimindeki Aşkale Anadolu Lisesi’nin sporcuları sevgi çemberine alındı. Aşkale Kaymakamı M.Fırat Taşolar da sporcuları ve teknik heyeti başarısından dolayı kutladı. İlçede görev yaptığı süre içerisinde spora ve sporculara destek vermeye devam edeceğini belirten sportmen kaymakam, futbol takımını da Oltu galibiletinden dolayı kutladı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da final maçında izlediği Spor Lisesi ve Aşkale Lisesi takımlarının spormenliğini örnek göstererek, “İki takımda maç bitiminde el ele kol kola tribünleri selamladı. Dolayısı ile biz iki okulumuzu da şampiyon görüyoruz. Sonuçta kurallar gereği bir okul gruplarda Erzurum’u temsil edecek. Bizde Spor Lisesini şampiyonluğundan dolayı kutluyoruz ve grup maçlarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

Editör

Son Güncelleme: 01.01.2013 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.