ARTİSTİK BUZ PATENİ MİLLİ TAKIMI ERZURUM’DA KAMPA GİRDİ

Erzurum’da kampa giren Artistik Buz Pateni Milli Takımı sporcuları, buzun üstünde yaptıkları gösterilerle ilginç görüntüler oluşturdular. Türkiye Buz Federasyonu'nun Artistik Buz Pateni Milli Takımı 17 sporcu ile Erzurum’da kamp çalışmalarına başladı.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 16:26
ARTİSTİK BUZ PATENİ MİLLİ TAKIMI ERZURUM’DA KAMPA GİRDİ
Bu pateni salonunda gerçekleştirilen antrenmanda sporcuların performansları göz doldurdu. 17 sporcunun 8 teknik ekibin katıldığı milli takım kampında sporcular buz üstünde akrobatik hareketler yaparak renkli görüntüler oluşturdular. Milli takım antrenörleri eşliğinde gerçekleştirilen kampta sporcular yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Artistik Buz Pateni milli takım sporcuları 19 Temmuz’a kadar Erzurum’da kamp çalışmalarını sürdürdükten sonra Fransa, Slovenya, Hırvatistan’da yapılacak Grand Prix yarışlarına katılarak Türkiye’yi temsil edecek.

Antrenman sırasında milli takım sporcularını yalnız bırakmayan Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, Erzurum’a ve bütün Türkiye’ye artistik buz patenini tanıtacaklarını söyledi. Okuyucu, “Milli takım kampımız 6 Temmuz’da başladı ve 19 Temmuz’a kadar çalışmalarımız sürecek. Buz Pateni Federasyonu'nun Artistik Buz Pateni Milli Takımı, 17 sporcu ve 8 teknik ekip olmak üzere toplam 25 kişi kampımızda bulunuyor. Sporcularımız 19 Temmuza kadar Erzurum’da kamp çalışmalarına devam edecekler. Bu süre içerisinde sporcularımızın hazırlayacağı kısa bir şovla Erzurum’a artistik bu patenini tanıtacağız” dedi.

Artistik Buz Pateni Milli Takım Antrenörü Neşe Olcay, Erzurum’da çok güzel bir ortamda karşılandıklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

”Bütün sporcularımız bu kamp boyunca bütün enerjilerini vermiş durumdalar. Birlikte çok güzel bir gelecek için burada antrenmanları tamamlamaya çalışıyoruz. Antrenmanlar bittikten sonra inşallah yarışmalarda Türkiye’yi temsil etmek için çalışacağız.”

Artistik Buz Pateni Milli Antrenörlerinden Rana Belkız Göçmen ise Türkiye’de artistik buz patenini üst seviyeye çıkaracaklarını söyledi. Göçmen, ”Türkiye, artistik buz pateninde çok üst seviyede değil ama üst seviyelere gelebileceğimizi düşünüyoruz. Erzurum’da buz pistleri artık çok işlevsel durumdalar ve çok fazla buz pistleri var. Burada yabancı antrenörler var kendi ülkelerinde toplamda sadece 5 tane buz pisti olduğunu söylerlerken biz Erzurum’da sadece 5 tane buz pistine sahibiz. Sporcu sayısı arttığı durumda da iyi seviyelerde olacağız” dedi.

Öte yandan Erzurum’da kampa giren Artistik Buz Pateni Milli Takımı'nı, Buz Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu ve yönetim kurulu yalnız bırakmadı. Antrenman boyunca sporculara destek veren Okuyucu ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra sporcularla fotoğraf çektirdiler.

Editör

Son Güncelleme: 09.07.2014 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.