Antrenörler yetenekli öğrencileri belirledi

Erzurum'da SODES kapsamında hayata geçirilen Yetenek Avcısı Projesi ile 12 bin öğrenciye yetenek taraması yapıldı

admin
admin
28 Eylül 2018 Cuma 08:40
Antrenörler yetenekli öğrencileri belirledi

Erzurum'da Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hayata geçirilen ve yetenekli öğrencilerin belirlenip Türk sporuna kazandırılması amacıyla yürütülen Yetenek Avcısı Projesi ile 12 bin öğrenci yetenek taramasından geçirildi.

Kazım Karabekir Spor Salonu'nda düzenlenen ve 14 antrenör ile 10 beden eğitimi öğretmeninin katıldığı yetenek taramasında, 12 bin öğrenci arasından yetenekli 558 öğrenci seçildi.

Antrenörler, yetenekli öğrencileri, proje kapsamında başarılı oldukları alanlara göre ayırarak, Türk sporuna kazandırmaya çalışılacak.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, yaptığı açıklamada, proje sayesinde kentteki yetenekli öğrencileri keşfetme imkanı bulduklarını söyledi.

Ülkeye başarılı sporcular kazandırmak için çalıştıklarını ifade eden Taşkesenligil, şöyle konuştu:

"Bizler her zaman geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi üreten, paylaşan bireyler olarak yetiştirmek için gerekli ortamları oluşturmakla görevli olup böyle imkanları sunmak mecburiyetindeyiz. Valilik ve İl Müdürlüğümüzce hayata geçirdiğimiz Yetenek Avcısı Projesi ile yetenek taramaları yaparak, yetenekli çocuklarımızı keşfettik."

Taşkesenligil, projeye desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’na teşekkür etti.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.